Ek Sınav Hakkında

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
bengeldim
Yardımcı Uzman

Ek Sınav Hakkında

Mesaj gönderen bengeldim » 19 Ağu 2013, 02:45

Ek Sınavda en fazla 30 kredilik ders seçebiliyormuşuz. Normalde 30 kredilik seçmek mecburiydi, bunda da mecbur muyuz 30 kredilik ders seçmeye? ben 10 kredilik falan seçmek istiyorum. mümkün mü? zaten süre çok çok az olduğundan 30 kredilik derse çalışcak vakit yok.

virgin
Acemi

Re: Ek Sınav Hakkında

Mesaj gönderen virgin » 19 Ağu 2013, 03:06

çok çok yeterli bir süre bence ben hiç çalışmadan sınav günü uykusuz kalarak gece boyunca çalıştım bütün derslerden geçtim mesela çalışana herşey kolay
İYİLER İLK GÖRÜŞTE TANINMAZ

bengeldim
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen bengeldim » 19 Ağu 2013, 03:24

virgin yazdı:çok çok yeterli bir süre bence ben hiç çalışmadan sınav günü uykusuz kalarak gece boyunca çalıştım bütün derslerden geçtim mesela çalışana herşey kolay
Abartma istersen 1 hafta süre var, 30 kredilik ders yaklaşık 15 derse denk geliyor. 1 haftada o kadar konu nasıl bitebilir?

Kullanıcı avatarı
supernova
Doktor

Mesaj gönderen supernova » 19 Ağu 2013, 05:08

bengeldim yazdı:Ek Sınavda en fazla 30 kredilik ders seçebiliyormuşuz. Normalde 30 kredilik seçmek mecburiydi, bunda da mecbur muyuz 30 kredilik ders seçmeye? ben 10 kredilik falan seçmek istiyorum. mümkün mü? zaten süre çok çok az olduğundan 30 kredilik derse çalışcak vakit yok.
30 kredinin hepsini seç çalışabildiğini çalış geri kalanları yetiştiremesende online tesleri çöz bi kaç soru zaten ordan çıkıyor önce ki çıkmış sorularıda çıkartıp çalışabilirsin az ile kısıtlama kendini.
Mezun / Genel Kültür Alanı

bengeldim
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen bengeldim » 19 Ağu 2013, 06:59

supernova yazdı:
bengeldim yazdı:Ek Sınavda en fazla 30 kredilik ders seçebiliyormuşuz. Normalde 30 kredilik seçmek mecburiydi, bunda da mecbur muyuz 30 kredilik ders seçmeye? ben 10 kredilik falan seçmek istiyorum. mümkün mü? zaten süre çok çok az olduğundan 30 kredilik derse çalışcak vakit yok.
30 kredinin hepsini seç çalışabildiğini çalış geri kalanları yetiştiremesende online tesleri çöz bi kaç soru zaten ordan çıkıyor önce ki çıkmış sorularıda çıkartıp çalışabilirsin az ile kısıtlama kendini.
Yani 15-20 kredilikte seçsek kabul oluyor mu?

Kullanıcı avatarı
supernova
Doktor

Mesaj gönderen supernova » 19 Ağu 2013, 15:29

bengeldim yazdı:
supernova yazdı:
Yani 15-20 kredilikte seçsek kabul oluyor mu?
30 kredi hakkınız var. ister 10 ister 30 seçebilirsiniz.
Mezun / Genel Kültür Alanı

“Sınavlar” sayfasına dön