8 kredilik yaptım fakat 30 krediye kadar seçilebiliyor.emrahk yazdı:Başvuru yapabilenler kaç kredilik ders seçimi yapabildiniz?..
Ek sınav ücreti yatırılamıyor! Herkese hayırlı olsun :D
Re: Ek sınav ücreti yatırılamıyor! Herkese hayırlı olsun :D
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
Ben halk bankasına vezneden yatırdım bi sorun olmadı bu sefer de halk eğitim merkezi sistem görmüyo git yarın gel dedi, off bi bitse şu okul...ben bittim.
Beklerken biri gelip diplomasını sordu az daha gel değiş tokuş yapalım diyecektim kıza.

Beklerken biri gelip diplomasını sordu az daha gel değiş tokuş yapalım diyecektim kıza.

Halk bankası veznede problem yok...
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ay 3 gün içinde millet nasl yetişck anam yarın ytrm ben o zmn 5 tl halk eğitime ytrdnz dimi atm falan yatrmak yok ?
Hayatmı'OdaNe yazdı:ay 3 gün içinde millet nasl yetişck anam yarın ytrm ben o zmn 5 tl halk eğitime ytrdnz dimi atm falan yatrmak yok ?
Yes 5 Tl Halk eğitime elden

ben ziraat atm'ye yatırdım heryer bir olmuyor demek ki.Muhammedkaya yazdı:Hayatmı'OdaNe yazdı:ay 3 gün içinde millet nasl yetişck anam yarın ytrm ben o zmn 5 tl halk eğitime ytrdnz dimi atm falan yatrmak yok ?
Yes 5 Tl Halk eğitime elden
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
20 tl yi atm den yatırdım 5 tl yi ziraat bankasında Halk egitimden aldığım hesap numarasına yatırdım çok şikayet ediyoruz ama halimize şükür ek sınav bile veriyorlar daha ne olsun.
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Ek sınav ilaç gibi geldiemrah42 yazdı:20 tl yi atm den yatırdım 5 tl yi ziraat bankasında Halk egitimden aldığım hesap numarasına yatırdım çok şikayet ediyoruz ama halimize şükür ek sınav bile veriyorlar daha ne olsun.

Varlığım, TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bnde yatdm 5 tl ziraat yrdm atm off of oneydi derslerimide seçtimmmmm ohhh smdi ders çalyrm