Mezuniyet incelemesi hk.

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
selamioz

Mezuniyet incelemesi hk.

Mesaj gönderen selamioz » 20 Ağu 2013, 16:49

265 kredim var ve alansızım. biyoloji 1 zorunlu dersim vardı 2 kredilik. 1. dönem sınava kayıt olup girmedim, 2. ve 3. dönem sınava girip geçemedim. Biyoloji muaf olarak ve mezuniyet incelemesinde gözüküyorum. 3 kere sınava girip geçemediğimde muaf olabiliceğimi öğrenmiştim burdan. Herhangi bir yanlışlık yapmış olabilirler mi? biyolojiye tekrar girmem gerekir mi? baya huzursuz oldum. http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=230 burda mesaj attık demişler ama mesaj da almadım?

emrahk
Onursal Üye

Re: Mezuniyet incelemesi hk.

Mesaj gönderen emrahk » 20 Ağu 2013, 18:03

Sorun olmaz, Biyolojinin 3 defa kalmadığın halde muaf olması; örgün lisede o dersi görüp kalman nedeniyle. 1 kere örgünde, 2 kere de açık lisede kalıp muaf olmuşsun. Mezuniyet incelemen sürüyorsa, kayıt olduğun irtibat bürosu tasdiknameni Ankara'ya ulaştırınca mezun olacaksın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

selamioz

Re: Mezuniyet incelemesi hk.

Mesaj gönderen selamioz » 20 Ağu 2013, 18:19

emrahk yazdı:Sorun olmaz, Biyolojinin 3 defa kalmadığın halde muaf olması; örgün lisede o dersi görüp kalman nedeniyle. 1 kere örgünde, 2 kere de açık lisede kalıp muaf olmuşsun. Mezuniyet incelemen sürüyorsa, kayıt olduğun irtibat bürosu tasdiknameni Ankara'ya ulaştırınca mezun olacaksın...
3 eylül'de üniversiteye kayıt olmam lazım. o zamana kadar mezun olup olmamamın belli olmaması gibi bi' durum söz konusu mu?

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön