ek sınava nasıl çalışmalı ,zaman çok azz
ek sınava nasıl çalışmalı ,zaman çok azz
merhaba arkadaşlar. malum önümüzdeki ek sınava bende giricem. benim kredi eksiğim 18. vakit az hani ! ne olur ne olmaz 30 kredilik ders seçtim.bütün zorunlu derslerimi verdiğim için hepsi seçmeli ve onların da kredi azol duğu için birdünya ders var çalışmam gereken. benim sorumm. ŞU ! ACABA KİTAPLARDAN MI ÇALIŞSAM Kİ VAKİT YETMEZZ ! YOKSAA BU YILIN 3 DÖNEM ÇIKMIŞ SORULARINI MI ÇALIŞAYIM.SİZCE BU YILIN SINAVLARINDAN MI SORARLAR !BİLGİNİZİ VARSA YADA TECRÜBE EDENLER BİŞEYLER YAZAR MIISINIZZ LÜTFEENN???
Re: ek sınava nasıl çalışmalı ,zaman çok azz
wallh ben tek tek arastrdm soruları 2012 yılında ek sınavında komple o yılın sorularını sormus ben sansımı denıcem cunku 15 ders 1 haftada calısılmaz
2013 yılının butun osrularını yazıp ezberle bence ben ve bı arkds daha var oyle yapıcz cnku tek tek arastrdm bn
tabıı bu bızm sansızmıa olur olurda sormazlarsa yandık o zamn
tabıı bu bızm sansızmıa olur olurda sormazlarsa yandık o zamn
Arkadaşın dediği gibi 2012 de aynısı olmuş bende indirdim inceledim doğru. Bana kalırsa gireceğin derslere ait son 3 dönem sorularını indir ezberlemeye başla.azrasu yazdı:wallh ben tek tek arastrdm soruları 2012 yılında ek sınavında komple o yılın sorularını sormus ben sansımı denıcem cunku 15 ders 1 haftada calısılmaz
Şansımız yaver gitmezse tek yapacağımız Mantıklı Sallamak olacaktır

doğru diyorsunuz öyle yapmak daha mantıklı bencede .
imkanı yokk çalışılmaz 16 derss.
aslında erken çalışmaya başlıcaktım ama mağlum ramazandı bayramdı olmadı maalesef.
işte geçmiş dönem sorularını indirdim ama çıktısı alınmıyoo niyeyse,alınsaydı daha rahat çalışırdım. yazmak zorunda kalıcam, sizde yazıp çalışcksınız heralde. ben sitedeki online testlere de çalışıcam.size de tavsiye ederim.onların da katkısı olur az da olsa.
hepinize teşekür ederim yorumlarınız için yardımcı oldu gerçekten. Allah hepimize zihin açıklığı versin inş bütün eksik kredilerimizi verip mezun oluruz
)
BAŞARILAARRR..
aslında erken çalışmaya başlıcaktım ama mağlum ramazandı bayramdı olmadı maalesef.
işte geçmiş dönem sorularını indirdim ama çıktısı alınmıyoo niyeyse,alınsaydı daha rahat çalışırdım. yazmak zorunda kalıcam, sizde yazıp çalışcksınız heralde. ben sitedeki online testlere de çalışıcam.size de tavsiye ederim.onların da katkısı olur az da olsa.
hepinize teşekür ederim yorumlarınız için yardımcı oldu gerçekten. Allah hepimize zihin açıklığı versin inş bütün eksik kredilerimizi verip mezun oluruz

benim 11 ders var 5 zorunlu muhaf olmak için giricem diğerlerine çalışıcam biyoloji 3-4-5-6- için nasıl sorular geliyo paylaşırmınız girenler
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
ve kardelen bütün kitaplara çalışma bak forumda ders notları var onlardan çalış faydası olur
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
serena yazdı:ve kardelen bütün kitaplara çalışma bak forumda ders notları var onlardan çalış faydası olur
evet onlara da bakarımm ,teş.
Kardelen sen bence bilgisayar kullanmayı bilen bir arkadaşından yardım almasın. Çıktısı neden alınmasın yahu ben çatır çatır bastım 3 dönem sorularını daKardeleN1 yazdı:doğru diyorsunuz öyle yapmak daha mantıklı bencede .
hepinize teşekür ederim yorumlarınız için yardımcı oldu gerçekten. Allah hepimize zihin açıklığı versin inş bütün eksik kredilerimizi verip mezun oluruz)
![]()
BAŞARILAARRR..

Yada senin yazıcı bozuk omasın kartuşu falan bitmiştir belki

arkadaş seçeceğim tüm dersler sayısal kolayları önceden bitirmişim tam 8 kredim kaldı kaldık ortada.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Muhammedkaya yazdı:Kardelen sen bence bilgisayar kullanmayı bilen bir arkadaşından yardım almasın. Çıktısı neden alınmasın yahu ben çatır çatır bastım 3 dönem sorularını daKardeleN1 yazdı:doğru diyorsunuz öyle yapmak daha mantıklı bencede .
hepinize teşekür ederim yorumlarınız için yardımcı oldu gerçekten. Allah hepimize zihin açıklığı versin inş bütün eksik kredilerimizi verip mezun oluruz)
![]()
BAŞARILAARRR..
Yada senin yazıcı bozuk olmasın kartuşu falan bitmiştir belki
hayır benimm yazıcım yokki. çıktısının kırtasiyeden alabilirim ancak.konuşma üslubundan hiç hoşlanmadım dalga mı geçiyosun sen benimle. bilgisayar kullanmayı tabiki biliyorum.ama yazıcım yok kendi bilgisayarımdan çıktı hiç almadım. çıktı alacağın sayfada yazdır diye buton olur normalde onu görmedim ve öyle bişey duymuştum önceden çıktısı alınmıyo o soruların diye.ama alınıyorsa tabiki yazdırırım.
Sınav soruları pdf olarak indiriliyor sen muhtemelen indirmeden explorer üzerinden açmışssın.
Eğer explorer dan açtı isen yazdır simgesi sayfanın en ortasında ve altındadır fareyi üstüne getirdiğinde belirecektir.
Çıktısı alınmıyo diye bir şey olamaz kim söyledi ise iyi sallamış

Eğer explorer dan açtı isen yazdır simgesi sayfanın en ortasında ve altındadır fareyi üstüne getirdiğinde belirecektir.
Çıktısı alınmıyo diye bir şey olamaz kim söyledi ise iyi sallamış

yoo bende pdf dosyası olarak indirdim. ama yazdır diye bir buton yok. hallolmıcak bişe değil gider çıktısını alırım bı yerden.
pdf açmada en iy tarayıcı yandex.
pc programı foxid reader / adobe reader
androidde quick office pdf+office
affice suite
pc programı foxid reader / adobe reader
androidde quick office pdf+office
affice suite
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.