Kimler Nereyi Kazandı
Kimler Nereyi Kazandı
Bu Sene Kimler Nereyi Kazandı ünv Sınavlarında Merak Ettim
Kendimden Başlıyım
AÖF Halkla İlişkiler ((Sebebi Hiçbir sayısal ders bulunmadığından dolayı ))
Kendimden Başlıyım
AÖF Halkla İlişkiler ((Sebebi Hiçbir sayısal ders bulunmadığından dolayı ))
Re: Kimler Nereyi Kazandı
iş imkanı olan hemen atanabilen meslekler nelerdir peki? üniversiteler
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
MEZUN
Mühendislik FakültesiCloudyy yazdı:iş imkanı olan meslekler nelerdir peki?
Hukuk Fakültesi
Tıp Fakültesi
Bu fakültelerden birinde bir bölüm oku iş bulursun

Ama nacizane tavsiyem bilişim ile alakalı bölümleri tercih edebilirsiniz. Gayet geçerli bir meslek...
Mühendislik gözüme çarpıyor hep?Muhammedkaya yazdı:Mühendislik FakültesiCloudyy yazdı:iş imkanı olan meslekler nelerdir peki?
Hukuk Fakültesi
Tıp Fakültesi
Bu fakültelerden birinde bir bölüm oku iş bulursun
![]()
![]()
Ama nacizane tavsiyem bilişim ile alakalı bölümleri tercih edebilirsiniz. Gayet geçerli bir meslek...
Ya ben bir türlü hedefimi koyamadım mesele hedefte değil ben şimdi gidip 4 sene okusam bir yere işe atanamadıktan sonra benim okumamın bir anlamı kalmayacak bu yüzden soruyorum ?
MEZUN
MEZUN
Sosyal Bilimler Demişti muhasebecı arkadas bana kpss de falan işe yarıomuş
Dostum gözüne çarpıyor ancak 2013 tercih kılavuzunu inceleme imkanın olursa gir bir bak derim. iyi bir şehirde bu fakültelere ait bir bölümde okumak demek lys sayısal da en az 350 taban puan almak demek ki bu sadece taban.
olacak diye bir şey yok ama açık öğretim okuyarak üniversiteye gidenlerde bir temel eksikliği olduğu aşikardır.
Temeli olmayanın inşaatı çabuk çöker o yüzden okuyabileceğin bir bölüm tercih etmeni tavsiye ederim.
Şunuda unutma herkes okuduğu mesleği yapacak diye bir şey yok. Sen bu zamana kadar ne yaptıysan onu yap ilerde o aldığın diploma ne olursa olsun sana yardım edecektir.
Okumak istediğin bölümü kolay iş bulurum çok para kazanırım diye değil ben bu işi yaparım diye seçmelisin yoksa hayatta başarısız olursun emin ol...
olacak diye bir şey yok ama açık öğretim okuyarak üniversiteye gidenlerde bir temel eksikliği olduğu aşikardır.
Temeli olmayanın inşaatı çabuk çöker o yüzden okuyabileceğin bir bölüm tercih etmeni tavsiye ederim.
Şunuda unutma herkes okuduğu mesleği yapacak diye bir şey yok. Sen bu zamana kadar ne yaptıysan onu yap ilerde o aldığın diploma ne olursa olsun sana yardım edecektir.
Okumak istediğin bölümü kolay iş bulurum çok para kazanırım diye değil ben bu işi yaparım diye seçmelisin yoksa hayatta başarısız olursun emin ol...
Aöf İktisat Fakültesi - Uluslararası İlişkiler
matematiğim berbat. neyime güvenipte seçtiysem artık
matematiğim berbat. neyime güvenipte seçtiysem artık

Ya söyleyen, öğreten bilgin ol, ya dinleyen belleyen öğrenci, üçüncüsü olma.
Klasik tıp - hukuk ikilisine alternatif olarak en çok iş imkanı elektrik-elektronik mühendisliğindedir. Bu yüzdendir ki genelde üniversite sınavı birincileri bu bölümü tercih ederler. Mesela Boğaziçi Üniversitesi - Elektronik Mühendisliği = kaymaklı ekmek kadayıfı olur... 

En son emrahk tarafından 20 Ağu 2013, 23:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Selçuk Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu - Bankacılık ve Sigortacılık
-
- Çırak
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
tebrikler puan kaçtı ?anti kahraman yazdı:İstanbul Üniversitesi-- Tarih
arkadaslar kayıtlar ne zaman?
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
maöl yazdı:arkadaslar kayıtlar ne zaman?
MAOL:
http://maol.meb.gov.tr/html_files/is_takvimi.html
AOL:
http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=178
-
- Çırak
411Hayatmı'OdaNe yazdı:tebrikler puan kaçtı ?anti kahraman yazdı:İstanbul Üniversitesi-- Tarih
MEZUN
Maşallah maşallah gaza geldim bak şimdi ha
nasıl yaptın ya böyle puanı aklım almıyor ya sayısalın çok iyi ya da bilemeyeceğim artık ama helal olsun?
nasıl yaptın ya böyle puanı aklım almıyor ya sayısalın çok iyi ya da bilemeyeceğim artık ama helal olsun?
MEZUN
MEZUN