EK SINAVA GİREBİLİRMİYİM YARDIM !!!
EK SINAVA GİREBİLİRMİYİM YARDIM !!!
slm arkadaşlar bilindiği gibi aöl 1 eylülde 8 ve üzeri döneme sahip olanlara ek sınav hakkı verdi işte duyurudaaki ilgili madde: Ek sınav 8 ve üzeri döneme sahip (8,9,10,11.,….)aktif, donuk, silik bütün öğrencilerimiz başvurabileceklerdir. (Kredisi ne olursa olsun)
bende 3. dönemle beraber 8 dönem sınava girmiiş bulunmaktayım bugün sonuçlar acıklandı ancak ek sınav kısmında şöyle bir ibare var :
2012-1 dönem kaydı ile toplam 8 (sekiz) dönem olanlar ek sınava giremezler...! bu durumda ben giremiyormuyum şayet böyle ise duyurudaki saçma bilgi niye bilgisi olan cevap verirse sevinirim
bende 3. dönemle beraber 8 dönem sınava girmiiş bulunmaktayım bugün sonuçlar acıklandı ancak ek sınav kısmında şöyle bir ibare var :
2012-1 dönem kaydı ile toplam 8 (sekiz) dönem olanlar ek sınava giremezler...! bu durumda ben giremiyormuyum şayet böyle ise duyurudaki saçma bilgi niye bilgisi olan cevap verirse sevinirim
Re: EK SINAVA GİREBİLİRMİYİM YARDIM !!!
ayni yazi bende ve farklı arkadaşlardada var 147 aradim ve aöl nin ek sınav şartlarini taşiyanlr başvurabilecek dediler neden öyle yaziyor deyince o herkeste yaziyor dediler neyse yarin belli olur kayıt yaptırırken
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
- sonerkeser1
- Asistan
bendede aynı durum söz konusu 147 meşgul
Bin Handan Yüz Kaleden Geçersinde Bir Ufacık Gönülden İçeri Giremezsin..
DELETED
En son Muhammedkaya tarafından 20 Ağu 2013, 23:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
bende kayıt yaptırdım bugün sorun yok 

Sınavda bol şanslamcim yazdı:bende kayıt yaptırdım bugün sorun yok

Nasıl yani? Toplam 7 dönemi olan birinin ek sınava girmesi mümkün değildir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
DELETED
En son Muhammedkaya tarafından 20 Ağu 2013, 23:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Benim 8 dönemim hiç olmadı ki be abi"...
Yani sana özel bir durum var, kayıt yaptırınca dönemin yanlış girilmiş. Yoksa toplam dönemi 7 olan diğer arkadaşlar ek sınava giremezler, yanlış anlaşılmasın...

Yani sana özel bir durum var, kayıt yaptırınca dönemin yanlış girilmiş. Yoksa toplam dönemi 7 olan diğer arkadaşlar ek sınava giremezler, yanlış anlaşılmasın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
DELETED
En son Muhammedkaya tarafından 20 Ağu 2013, 23:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bi anda bende şaşırdım muhammed kardeşimin durumuna yoksa öbürlerine haksızlık derdim 

Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
DELETED
En son Muhammedkaya tarafından 20 Ağu 2013, 23:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
hocam eğer torpilse gerçekten resmi kaldırın yok bölümün ve öğrenimin farklıysa mesajda bildir.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
DELETED
Resimde dönemin 7 gözüktüğü halde ek sınava başvurman, derslerini seçmen birçok kişide infial yaratır haberin olsun. AÖL'yi telefon yağmuruna tutarlarsa ve bu durumu yetkililer öğrenirse mazallah alırlar elinden hakkını. AÖL yöneticileri forumu yakından takip ediyorlar haberin olsun...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk