2. Ek Sınav Yapılacağının Belgeli Kanıtı

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Muhammedkaya

2. Ek Sınav Yapılacağının Belgeli Kanıtı

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 21 Ağu 2013, 17:30

Merhaba Arkadaşlar,

Açık öğretim lisesi genel müdürlüğünün yüksek öğretim kurumuna yazdığı ek sınavlar ile ilgili yazıyı okurken bir ayrıntı dikkatimi çekti.

Bakınız aşağıdaki resim de " birincisinin 1 eylül'de yapılması planlandığı " diyor Bu demek oluyorki ikincisi de yapılacak.

Ayrıca Ek sınav diye bahsetmiyor "ek sınavlar" diye bahsedilmiş.

Hayırlı Uğurlu Olsun. :)

Resim

Kaynak :

http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2013/yok_yazi.jpg
En son Muhammedkaya tarafından 21 Ağu 2013, 18:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
sezgii
Doktor

Re: 2. Ek Sınav Yapılacağının Belgeli Kanıtı

Mesaj gönderen sezgii » 21 Ağu 2013, 18:06

Paylaşım için teşekkürler
Varlığım, TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Resim

runo55
Doktor

Mesaj gönderen runo55 » 21 Ağu 2013, 18:59

Benim bir umidim kalmadi cunku 1 eylulde yapilacak olan diyor . Bence baska bir ek sinav dusunmuyorlar .
OnurŞen.

MEZUN ..!!!!

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 21 Ağu 2013, 19:28

runo55 yazdı:Benim bir umidim kalmadi cunku 1 eylulde yapilacak olan diyor . Bence baska bir ek sinav dusunmuyorlar .
Son 20 kredin kaldıysa senin zaten bu ek sınavda işin biter mezun olursun inşallah.

Ama eğer ikincisi yapılmayacaksa birinicisi diye bahsetmezdi. 1 eylülde yapılıcak ek sınav sınav derdi.

Ayrıca tarihe bakarsan 17.07.2013 yazıyor. Belgeyi yazdıktan 1 ay sonra ek sınavın duyurusunu yaptılar.

Bu durumda sınavın sonucuna göre hala mezun olamayanlar varsa kesin yaparlar gibime geliyor.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 21 Ağu 2013, 19:32

Arkadaşlar yapılacak ikinci sınav, kuşkunuz olmasın diye daha kaç kez söylememiz gerekecek? Moralinizi yüksek tutun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

runo55
Doktor

Mesaj gönderen runo55 » 21 Ağu 2013, 19:32

Evet 20 kredim var zorunlu dersim var benim 1. Ek sinavda krediyi toplayip 2. Ek sinava girip muaf olmam lazim :/ simdi fark ettim sen deyince birincisi yaziyor demek ki yapacaklar .
OnurŞen.

MEZUN ..!!!!

runo55
Doktor

Mesaj gönderen runo55 » 21 Ağu 2013, 19:34

emrahk yazdı:Arkadaşlar yapılacak ikinci sınav, kuşkunuz olmasın diye daha kaç kez söylememiz gerekecek? Moralinizi yüksek tutun...

Emrah abi sitres yapmamak elde mi :/ sana bir sey soracagim sen 2011 ek sinavina girmistin galiba sorular o yilin sorularmiydi ek sinavda .
OnurŞen.

MEZUN ..!!!!

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 21 Ağu 2013, 19:36

emrahk yazdı:Arkadaşlar yapılacak ikinci sınav, kuşkunuz olmasın diye daha kaç kez söylememiz gerekecek? Moralinizi yüksek tutun...

Adam haklı beyler ! Dağalın hadi :mrgreen:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 21 Ağu 2013, 19:43

runo55 yazdı:

Emrah abi sitres yapmamak elde mi :/ sana bir sey soracagim sen 2011 ek sinavina girmistin galiba sorular o yilin sorularmiydi ek sinavda .
Ben ek sınava girmedim, Mayıs sınavıyla mezun olmuştum. Forumda ek sınavlara girenlerin dediklerine göre o yılın sorularının karışımıydı ama bu sene de böyle mi olur bilinmez...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

runo55
Doktor

Mesaj gönderen runo55 » 21 Ağu 2013, 19:56

emrahk yazdı:
runo55 yazdı:

Ben ek sınava girmedim, Mayıs sınavıyla mezun olmuştum. Forumda ek sınavlara girenlerin dediklerine göre o yılın sorularının karışımıydı ama bu sene de böyle mi olur bilinmez...

Emrah abi 2010 da o yılın sorularını sormuşlar şimdi sen dedin 2011 de sormuşlar 2012 de aynısını yapmışlar bu sene de inş öyle yaparlar 2010 ek sınav soruları meb sitesinde var kontrol etmiştim 2012 de aöl sitesinde var onu da kontrol ettim bakalım bu sene aynısı yapacaklar mı ?
OnurŞen.

MEZUN ..!!!!

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 21 Ağu 2013, 20:00

Bu kadar kısa sürede kimse soru hazırlamak için uğraşamaz zaten anca kitapcıkları basacaklar.

ge.çen senelerdeki gibi olacak inşallah bu senenin sorularını kopyala yapıştır diye yapacaklar

runo55
Doktor

Mesaj gönderen runo55 » 21 Ağu 2013, 20:22

Muhammedkaya yazdı:Bu kadar kısa sürede kimse soru hazırlamak için uğraşamaz zaten anca kitapcıkları basacaklar.

ge.çen senelerdeki gibi olacak inşallah bu senenin sorularını kopyala yapıştır diye yapacaklar

Bende öyle düşünüyorum Muhammed :D
OnurŞen.

MEZUN ..!!!!

Kullanıcı avatarı
matias26
Doktor

Mesaj gönderen matias26 » 21 Ağu 2013, 20:40

Güzel tespit Muhammed teşekkürler. :)
Genel kültür/Mezun!

Adalet!

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 21 Ağu 2013, 20:59

matias26 yazdı:Güzel tespit Muhammed teşekkürler. :)
Rica ederim arkadaşlar ne demek :)

İnşallah beklediğimiz gibi olur...

jamesblunt
Çırak

Mesaj gönderen jamesblunt » 21 Ağu 2013, 22:17

arkadaşlar 1.ek sınav için online veya geçmiş cıkmış sorulara nasıl bakıyoruz birisi link atabilirmi yanlış bir yere calışmayalım :)
MEZUN - SOSYAL BİLİMLER

“Sınavlar” sayfasına dön