Bir haber var mı arkadaşlar, korkmaya başladım?

Allahın İzniyle Sorun Çıkmıycan İnşallah Ama İnsan Yinede Korkmadan Edemiyor.. Evet 2011 Ve Sonraki Dönemlerde Kayıt Olanlar Halk Eğitim Merkezlerinden Alabiliyorlarmış İnşallah Alırken Sorun Çıkmaz Hayırlısıyla Hallederiz Hepimiz.melodi yazdı:Benim durumda aynı şekilde arkadaşlar.Bir sorun yok merak etmeyin dosyalar ankaraya gitmiş sırayla mezun duruma geçiriliyor.çıkma belgesine ihtiyaç duyan arkadaşlar 22 ağustosdan itibaren bağlı bulundukları halkeğitim merkezinden alabilirler bilginiz olsun.
Alınmıyo Sanırım :S Keşke Alınabilese :Smrv3 yazdı:mezun durumuna gecmeden çıkma belgesı alınıyomu yanı ?
Ben Pazartesi Günü Gidip Sordum Bilgi Vermedikleri Gibi Eğer Uzun Sürecekse Dosyaları Alıp Ben Götüriyim Dedim Ama Hiç Bir Şekilde Vermediler Ne Yazık ki :S Bekliyceksin Dediler Bizde Bekliyoruz Allah Sonumuzu Hayretsin Mezun Olmama Rağmen Üniversiteye Kayıt Olamazsam Bütün Emeklerim Boşa Gider :S Umarım Böyle Bir Şey Olmaz :S Daha Belgelerimi Ayarlayıp İstanbuldan teee Trabzona Gidicem Ve Süreç Hiç Lehime İşlemiyor :Svişneçürüğü yazdı:Arkadaşlar işiniz açilse elden halledin bn ilk kayıt oldugum yere gidip dosyamı alıp
Kendim Ankara'ya götürdüm tabi dosya verilmiyor
Aslı gibidir diye damga vuruluyor onunla yaptım 20 dakada çıkmayı verdiler bir
Hemen gidip ünite verdim bende.
Elden yapın çok aceleniz var ise.
Bırakın kardeşim yapsınlar kendileri, biz yaparsak eğer ''Biz işimizi kafamıza göre yapalım beğenmeyen kendi gönderir.'' diye işleri iyice salaş hale getirirler. Millet kömür madenlerinde bilmem kaç yüz metre yerin dibinde çalışıyor kıt kanaat geçinmek için ama 'gık'ı çıkmıyor adamların. Bunlar ise sadece sınav ve diploma zamanı bir yoğunluk yaşıyorlar; onda da kendi krallıklarını ilan edip millete kafasına göre ahkam kesiyorlar. He ama tabii içlerinde işini gerçekten yapanlar da yok değil onların da hakkını yemeyelim. Ama bu sistem de bürokrasinin içinde olduğu için maalesef ağır işliyor. İnşallah üniversite kayıtlarımıza kadar sorunsuz bir şekilde her şey hallolur.visoge61 yazdı:Ben Pazartesi Günü Gidip Sordum Bilgi Vermedikleri Gibi Eğer Uzun Sürecekse Dosyaları Alıp Ben Götüriyim Dedim Ama Hiç Bir Şekilde Vermediler Ne Yazık ki :S Bekliyceksin Dediler Bizde Bekliyoruz Allah Sonumuzu Hayretsin Mezun Olmama Rağmen Üniversiteye Kayıt Olamazsam Bütün Emeklerim Boşa Gider :S Umarım Böyle Bir Şey Olmaz :S Daha Belgelerimi Ayarlayıp İstanbuldan teee Trabzona Gidicem Ve Süreç Hiç Lehime İşlemiyor :Svişneçürüğü yazdı:Arkadaşlar işiniz açilse elden halledin bn ilk kayıt oldugum yere gidip dosyamı alıp
anti kahraman yazdı:Bırakın kardeşim yapsınlar kendileri, biz yaparsak eğer ''Biz işimizi kafamıza göre yapalım beğenmeyen kendi gönderir.'' diye işleri iyice salaş hale getirirler. Millet kömür madenlerinde bilmem kaç yüz metre yerin dibinde çalışıyor kıt kanaat geçinmek için ama 'gık'ı çıkmıyor adamların. Bunlar ise sadece sınav ve diploma zamanı bir yoğunluk yaşıyorlar; onda da kendi krallıklarını ilan edip millete kafasına göre ahkam kesiyorlar. He ama tabii içlerinde işini gerçekten yapanlar da yok değil onların da hakkını yemeyelim. Ama bu sistem de bürokrasinin içinde olduğu için maalesef ağır işliyor. İnşallah üniversite kayıtlarımıza kadar sorunsuz bir şekilde her şey hallolur.visoge61 yazdı:Ben Pazartesi Günü Gidip Sordum Bilgi Vermedikleri Gibi Eğer Uzun Sürecekse Dosyaları Alıp Ben Götüriyim Dedim Ama Hiç Bir Şekilde Vermediler Ne Yazık ki :S Bekliyceksin Dediler Bizde Bekliyoruz Allah Sonumuzu Hayretsin Mezun Olmama Rağmen Üniversiteye Kayıt Olamazsam Bütün Emeklerim Boşa Gider :S Umarım Böyle Bir Şey Olmaz :S Daha Belgelerimi Ayarlayıp İstanbuldan teee Trabzona Gidicem Ve Süreç Hiç Lehime İşlemiyor :Svişneçürüğü yazdı:Arkadaşlar işiniz açilse elden halledin bn ilk kayıt oldugum yere gidip dosyamı alıp
Hemde Nasıl Kardeşim Hemde Nasıl... Belki Sıkıntı Çıkmadan Hallolcak Ama Sürecin Uzaması İnsanı Sürekli Kuşkuda Bırakıyor Acaba Yetişecek mi Yetişmeyecek mi Yetişmezse Ne Yaparım Diye Kendimi Yiyorum Günlerdir :S Ama Hala Durumum Mezuniyet İncelemesinde Ne Zaman Mezun Olacak Meçhul Mezun Olunca Birde Çıkma Belgesi Alması Var Çıkma Belgesinde Sıkıntı Çıkmasa Bari :S Daha Her Şeyi Halledip Kayıt Tarihine Kadar Tee Trabzona Gidicem 8 Günüm Kaldı Napıcam Bilemiyorum :Saogorunus yazdı:arkadaşlar 3 gün kaldı ama halen olumlu bir sonuç yok. cidden can sıkıcı. hadi bizim acelemiz yok ama, üniversite kaydına yetişmek isteyenler için zulüm olmalı.