2. Ek Sınav Yapılacağının Belgeli Kanıtı

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
matias26
Doktor

Re: 2. Ek Sınav Yapılacağının Belgeli Kanıtı

Mesaj gönderen matias26 » 21 Ağu 2013, 22:21

jamesblunt yazdı:arkadaşlar 1.ek sınav için online veya geçmiş cıkmış sorulara nasıl bakıyoruz birisi link atabilirmi yanlış bir yere calışmayalım :)
burdan indirebilirsin

http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-soru-arsivi.html

Genel kültür/Mezun!

Adalet!

jamesblunt
Çırak

Mesaj gönderen jamesblunt » 21 Ağu 2013, 22:24

peki arkadaşlar ek sınava online test , geçmiş sınavdaki çıkmış sorulara ve ek sınav sorularına mı bakalım ? önceliklerinizi nelerdir bilgisi olan yazarsa hızlı bir sonuca ulaşmış oluruz.
MEZUN - SOSYAL BİLİMLER

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 21 Ağu 2013, 22:37

jamesblunt yazdı:peki arkadaşlar ek sınava online test , geçmiş sınavdaki çıkmış sorulara ve ek sınav sorularına mı bakalım ? önceliklerinizi nelerdir bilgisi olan yazarsa hızlı bir sonuca ulaşmış oluruz.
Dostum 2013 e ait 1,2,3 dönemlerin soru kitapçıklarını indir kendi gireceğin derslerin çıktılarını al ve ordan çalış hatta ezber yap.

Diğer yıllardaki gibi gene yaparsa aynı soruları soracaklar %95 ihtimal ;)

jamesblunt
Çırak

Mesaj gönderen jamesblunt » 21 Ağu 2013, 22:45

Muhammedkaya yazdı:
jamesblunt yazdı:peki arkadaşlar ek sınava online test , geçmiş sınavdaki çıkmış sorulara ve ek sınav sorularına mı bakalım ? önceliklerinizi nelerdir bilgisi olan yazarsa hızlı bir sonuca ulaşmış oluruz.

Dostum 2013 e ait 1,2,3 dönemlerin soru kitapçıklarını indir kendi gireceğin derslerin çıktılarını al ve ordan çalış hatta ezber yap.

Diğer yıllardaki gibi gene yaparsa aynı soruları soracaklar %95 ihtimal ;)

Online testlerde faydalı oluyormu sizce ? daha önceden calısmadım oradan hiç. foruma yeni üye oldum ve buradaki tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak bizim için epey faydalı olacağını düşünüyorum :)
MEZUN - SOSYAL BİLİMLER

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 21 Ağu 2013, 23:12

Bende yeniyim forumda ama geçen yıllardaki yapılan ek sınavların sorularını o dönem çıkan sorular ile karşılaştırdım birebir aynı soruyorlar.

Eğer şanssız değilsek bu sene de aynı şekilde olacak. Zaten bu kadar kısa zamanda soru hazırlayamazlar anca basımı yetişir.

jamesblunt
Çırak

Mesaj gönderen jamesblunt » 21 Ağu 2013, 23:38

o zaman öncelikli olarak geçmiş 3 dönem sınav soruları ve ek sınav sorularına bakayım fırsat bulursam online testlerede göz atarım artık. tşkler kardeş bilgilendirmen için
MEZUN - SOSYAL BİLİMLER

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 21 Ağu 2013, 23:43

jamesblunt yazdı:o zaman öncelikli olarak geçmiş 3 dönem sınav soruları ve ek sınav sorularına bakayım fırsat bulursam online testlerede göz atarım artık. tşkler kardeş bilgilendirmen için

Rica ederim ne demek...

runo55
Doktor

Mesaj gönderen runo55 » 22 Ağu 2013, 00:31

Calisiyoruz bakalim ins yanilmayiz .
OnurŞen.

MEZUN ..!!!!

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 22 Ağu 2013, 00:41

runo55 yazdı:Calisiyoruz bakalim ins yanilmayiz .
Yanılırsak şanssızız demektir :)

Allah yardımcımız olsun

runo55
Doktor

Mesaj gönderen runo55 » 22 Ağu 2013, 01:29

Amin Muhhamed
OnurŞen.

MEZUN ..!!!!

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 24 Ağu 2013, 01:35

siz meseleyi yanlış anlamışsın hocam . ek sınavlar derken . sabah ve öğlen oturumundan bahsediyor . geçen senede oldu aynı olay . ek sınavlar . 2 oturum .
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

runo55
Doktor

Mesaj gönderen runo55 » 24 Ağu 2013, 01:52

hackerandkoch yazdı:siz meseleyi yanlış anlamışsın hocam . ek sınavlar derken . sabah ve öğlen oturumundan bahsediyor . geçen senede oldu aynı olay . ek sınavlar . 2 oturum .

Hocam iyi oku orayi gormuyormusun adam birincisi 1 eylulde diyor birincisi varsa ikinciside vardir cok basit .
OnurŞen.

MEZUN ..!!!!

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 24 Ağu 2013, 14:56

hackerandkoch yazdı:siz meseleyi yanlış anlamışsın hocam . ek sınavlar derken . sabah ve öğlen oturumundan bahsediyor . geçen senede oldu aynı olay . ek sınavlar . 2 oturum .

Zamanın birinde ayıya sormuşlar ;

- Bu sene armut nasıl olacak ?

- "çok bol olacak" demiş.

Demişler ki ya nerden biliyosun peki ?

- "Canım öyle istiyor " demiş

Bizim tek temennimiz bu olur yada olmaz orası ayrı sonuçta ben ikinci ek sınava bel bağlamadım.

Ama olursa bir dönem önce mezun olurum. Ayrıca runo'nun da dediği gibi birinicisi diye bahsediyor.

Açık öğretim sosyal medya üzerinden yaptığı yorumlarda ikinci sınavın yapılacağına dair imalı sözler ediyor.

Eğer olmasa kesin konuşurlardı é

lamcim
Çırak

Mesaj gönderen lamcim » 24 Ağu 2013, 16:51

Muhammedkaya yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Açık öğretim lisesi genel müdürlüğünün yüksek öğretim kurumuna yazdığı ek sınavlar ile ilgili yazıyı okurken bir ayrıntı dikkatimi çekti.

Bakınız aşağıdaki resim de " birincisinin 1 eylül'de yapılması planlandığı " diyor Bu demek oluyorki ikincisi de yapılacak.

Ayrıca Ek sınav diye bahsetmiyor "ek sınavlar" diye bahsedilmiş.

Hayırlı Uğurlu Olsun. :)

Resim

Kaynak :

http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2013/yok_yazi.jpg

bence çok mantıklı bir çıkarım hem ek sınavlar ibaresiyle birden fazla ek sınav yapılacağı kastediliyor hemde yapılacak ek sınava 1. si diyor 2. si olmayanın birinciside olmaz dolaysıyla ikincinin olma olasılığı yüksek

lamcim
Çırak

Mesaj gönderen lamcim » 24 Ağu 2013, 16:55

“Sınavlar” sayfasına dön