Mezuniyet, Teşekkür ve Veda
Mezuniyet, Teşekkür ve Veda
Merhaba arkadaşlar, son sınav sonuçları itibariyle ben de mezun oldum. Hedefimi gerçekleştirip 2,5 yılda bitirdim.
Umarım hepiniz de en kısa zamanda isteklerinize kavuşursunuz.
Erken bitirmemde bu sitenin çok katkısı oldu. Sadece aöl için değil üniversiteye hazırlıkta da çok yardımı dokundu bana bu sitenin, bu yüzden herkese yardımları için teşekkür ediyorum
Gelelim veda olayına: artık işler güçler sebebiyle siteye uğrayabileceğimi sanmıyorum. Ama kardeşim de aöl'de okuduğu için bir sorun olduğunda yine danışacağım yer burası olacaktır. (:
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum, hoşçakalın.
Umarım hepiniz de en kısa zamanda isteklerinize kavuşursunuz.
Erken bitirmemde bu sitenin çok katkısı oldu. Sadece aöl için değil üniversiteye hazırlıkta da çok yardımı dokundu bana bu sitenin, bu yüzden herkese yardımları için teşekkür ediyorum
Gelelim veda olayına: artık işler güçler sebebiyle siteye uğrayabileceğimi sanmıyorum. Ama kardeşim de aöl'de okuduğu için bir sorun olduğunda yine danışacağım yer burası olacaktır. (:
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum, hoşçakalın.
Re: Mezuniyet, Teşekkür ve Veda
Hayırlı olsun valla kıskanmaya başladım herkes mezun oldum yazmaya başlayınca
darısı artık bana 

Mezun / Genel Kültür Alanı
Teşekkür ederim. Umarım sen de en yakın zamanda mezun olursun.supernova yazdı:Hayırlı olsun valla kıskanmaya başladım herkes mezun oldum yazmaya başlayıncadarısı artık bana
vedaları sevmem yine bekelriz gelirsin
hayırlı olsun ünide başarılar

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
hayırlı olsn ünv. kazandınmı ?
Tebrikler kardeşim yolun açık olsun.
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
MEZUN
İnşallah.besy yazdı:Teşekkür ederim. Umarım sen de en yakın zamanda mezun olursun.
Mezun / Genel Kültür Alanı
Dediğim gibi; eskisi gibi girebileceğimi sanmıyorm ama kardeşim de aöl'de okuduğu için arasıra girip bakacağım elbette. Teşeklkür ederim.pskolog yazdı:vedaları sevmem yine bekelriz gelirsinhayırlı olsun ünide başarılar
Teşekkür ederim, ygs ve lys'den iyi puan aldım ama istanbula yetmeyeceğinden korktuğum için tercih yapmadım. Şimdi pişman oldum, ek yerleştimede tercih yapacağım. Sonucunu yazarım.Hayatmı'OdaNe yazdı:hayırlı olsn ünv. kazandınmı ?
murattt yazdı:Güle güle
Çok teşekkür ederim.Cloudyy yazdı:Tebrikler kardeşim yolun açık olsun.
Tebrik ederim mezuniyetini. Ama forumlara vedaya karşıyım.
Seni kastetmiyorum ama forumlara veda edip, Facebook'ta günü geçiren insanlar var. Zaman bulmak isteyen ona buluyor da, ara sıra foruma mı giremiyor yani?... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Bende Facebook'umu sildim burada zaman geçiriyorum burası facebook'tan daha güzel.emrahk yazdı:Tebrik ederim mezuniyetini. Ama forumlara vedaya karşıyım.Seni kastetmiyorum ama forumlara veda edip, Facebook'ta günü geçiren insanlar var. Zaman bulmak isteyen ona buluyor da, ara sıra foruma mı giremiyor yani?...
Emrahk şimdi orada ki moderatör de böyle diyordur vedalara karşıyım facebook'u bırakıp ta AÖL FORUM a vakit ayırıyorlar da facebook a mı giremiyorlar diye ama umurum da değil

Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
MEZUN
MEZUN
arada yine gelirsin tecrübelerini paylaşırsın. hoşcakal
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Teşekkür ederim.emrahk yazdı:Tebrik ederim mezuniyetini. Ama forumlara vedaya karşıyım.Seni kastetmiyorum ama forumlara veda edip, Facebook'ta günü geçiren insanlar var. Zaman bulmak isteyen ona buluyor da, ara sıra foruma mı giremiyor yani?...
Baştan söyleyeyim; facebook kullanmıyorum. (:
Zaman bulamayacak olmam tamamen işler güçler sebebiyle.
Fırsatım olduğunda elbette girerim, teşekkürler.ozgur yazdı:arada yine gelirsin tecrübelerini paylaşırsın. hoşcakal