29 Kredilik Ders Seçtim Sorun Olur mu?
29 Kredilik Ders Seçtim Sorun Olur mu?
Merhaba arkadaşlar ek sınav için 30 değilde 29 kredilik ders seçtim. 1 kredilik ders kalmadığı için 30a tamamlayamıyorum.
Derslerden birini silip tam 30a tamamlayacak şekilde yapabilirim ama o zaman 1 ders istemediğim zor bir ders seçmiş olacağım. Dersleri bu şekilde 29 kredide bırakmak istiyorum, bu şekilde bıraksam sorun olur mu? Sistem seçtiğim dersleri silip otomatik 30 kredilik ders seçer mi acaba?
Derslerden birini silip tam 30a tamamlayacak şekilde yapabilirim ama o zaman 1 ders istemediğim zor bir ders seçmiş olacağım. Dersleri bu şekilde 29 kredide bırakmak istiyorum, bu şekilde bıraksam sorun olur mu? Sistem seçtiğim dersleri silip otomatik 30 kredilik ders seçer mi acaba?
Re: 29 Kredilik Ders Seçtim Sorun Olur mu?
yok bir sorun olmaz.temmuz da ben de 29 kredilik seçtim. hiç ders seçmeyenler için otomatik ders seçiyor sistem.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
Çok teşekkürler.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bnde sadece 16 kredilik seçrtim sadece ocak ayı için 30 kredi seçmek zorundasın
banada 8 kredi lazım 29 seçtim. işi bu sefer biraz şansa bıraktım. zaman çok dar. yinede elimizden geldikçe çabalamak gerek.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
hayat zorunluk yok ocakta mezuniuyete ne kadar varsa onu seçebilirHayatmı'OdaNe yazdı:bnde sadece 16 kredilik seçrtim sadece ocak ayı için 30 kredi seçmek zorundasın
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Sorun olmazAhmett12 yazdı:Merhaba arkadaşlar ek sınav için 30 değilde 29 kredilik ders seçtim. 1 kredilik ders kalmadığı için 30a tamamlayamıyorum.
Varlığım, TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

nerden bakılıyo acaba ek sınav sorularına link atabilirmisniz
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
hyr ocak sıanavında ders seçmede 30 kredi seçmek zorundasın temmuz mayısta öyle bir sınırlama yyokROJHAN yazdı:hayat zorunluk yok ocakta mezuniuyete ne kadar varsa onu seçebilirHayatmı'OdaNe yazdı:bnde sadece 16 kredilik seçrtim sadece ocak ayı için 30 kredi seçmek zorundasın
Üstad bir sorun olmaz inşALLAH barılı olursunuz.Test çöz ve Kitap özetlerini oku zaman kısıtlı sizin için dua edin şeytanın beyliği Bismillah kadardır.