Çıkma Belgesi Hakkında...

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Justmaffay

Re: Çıkma Belgesi Hakkında...

Mesaj gönderen Justmaffay » 22 Ağu 2013, 23:38

Beyler bayanlar, Halk eğitim merkezleri ile sıkıntı yaşayan arkadaşlar. Ben sizin yerinizde olsam milli eğitimden AÖL Komisyonuna şikayet ederim. Bunu deneyen arkadaşlarım oldu ve gayet işe de yaradı. Problem yaşıyorsanız Milli Eğitim AÖL Komisyonuna gideceğinizi şikayetinizi bildireceğinizi söyleyin. Sonuçta ordaki insanlar sizin işlerinizi halletmek için oradalar ve onun için para alıyorlar. Emek olmadan Yemek olmuyor ama gelin görün ki Halk Eğitim Merkezlerindeki yetkililer genelleme yapmıyorum ama %80'ine yakın birçok ilde problemler yaşanıyor. Mesai sonuna kadar kimse gelmesin bizde yatış yapalım derdindeler.. Sıkı-Fıkı çalıştığı pek bir zaman dilimi yok zaten. Mezuniyet zamanları ve kayıt yenileme tarihleri haricinde zaten boştasın. İnsanları neden tersler, akılsızca yorumlar yaparlar hala çözebilmiş değilim. Umarım sizlerin de problemleri bu şekilde giderilir. Denemenizi tavsiye ederim bir kere tanındıktan sonra gider gitmez hallediyorlar :lol: :lol:

visoge61
Yardımcı Asistan

Re: Çıkma Belgesi Hakkında...

Mesaj gönderen visoge61 » 23 Ağu 2013, 02:07

Durumum Bir Türlü Mezun Olmadı Hala Mezuniyet İncelemesinde :S Yavaştan İyice Korkmaya Başladım Daha Çıkma Belgesi Alıp Taa Trabzona Gidicem İstanbuldan Ama Hala Ses Seda Yok :S

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön