mezunn :)
Re: mezunn :)
yeni hayatında başarılar merve kardeşim.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
mrv3 yazdı:sonunda mezun oldumm
Tebrik ederim hayatında başarılar

Tebrik Ederim Umarım Bende Bi An Önce Mezun Olurum Hala Durumum Mezuniyet İncelemesinde 

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
hayırlı olsn diplomayı alabildinmi?
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
tekrikler kardeşim .Sıra Bizde İnşallah...Son 8 gün

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Merve Hanım Tebrikler!...
Bayanların mezuniyetini özel kutluyorum ben
Şaka bir yana sen bir yana hehe çok mu romantik'im ne?

Bayanların mezuniyetini özel kutluyorum ben

Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
herkese çok tesekkur edrım darısı okuyanlara 

Aminnnnnmrv3 yazdı:herkese çok tesekkur edrım darısı okuyanlara

Mezun / Genel Kültür Alanı
-
- Doktor
Hayırlı olsun... Bende mezun oldum
tam 8 dönemde bitirmiş oldum zamanda kaybetmemiş oldum. Artık Üniversite okucam...çıkma belgesi için Ankara'ya mektup yolladım ... Tüm mezun olmak için uğraşan arkadaşlara Allah zihin açıklığı versin hep 30 kredi alın inşallah. 

Hayırlı Olsunda Çıkma Belgesini Halk Eğitimden Alamıyomuyuz Acaba? Sitede Alabileceğimiz Yazıyor.dersçalışankız yazdı:Hayırlı olsun... Bende mezun oldumtam 8 dönemde bitirmiş oldum zamanda kaybetmemiş oldum. Artık Üniversite okucam...çıkma belgesi için Ankara'ya mektup yolladım ... Tüm mezun olmak için uğraşan arkadaşlara Allah zihin açıklığı versin hep 30 kredi alın inşallah.
-
- Doktor
Evet şimdi onu araştırıyordum... Pzt işlemlerimi yapıp mektubu hemen gönderdim sonrası 147 arayıp doğrumu yaptım diye sordum evet doğru olanı yapmışsınız en geç ay sonu kargo ile elinize ulaşır dediler... Ben nerde okudum hatırlamıyorum ama 2011 öncesi kayıt olanlar Ankara'dan talep ediyor 2011 sonrası HEM alıyor diye bir yazıydı ... Bulamıyorum şimdi ama aöl de artık alınabilir mesajı var... Neyse hayırlısı olsun