burdan indirebilirsinjamesblunt yazdı:arkadaşlar 1.ek sınav için online veya geçmiş cıkmış sorulara nasıl bakıyoruz birisi link atabilirmi yanlış bir yere calışmayalım
http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-soru-arsivi.html
burdan indirebilirsinjamesblunt yazdı:arkadaşlar 1.ek sınav için online veya geçmiş cıkmış sorulara nasıl bakıyoruz birisi link atabilirmi yanlış bir yere calışmayalım
Dostum 2013 e ait 1,2,3 dönemlerin soru kitapçıklarını indir kendi gireceğin derslerin çıktılarını al ve ordan çalış hatta ezber yap.jamesblunt yazdı:peki arkadaşlar ek sınava online test , geçmiş sınavdaki çıkmış sorulara ve ek sınav sorularına mı bakalım ? önceliklerinizi nelerdir bilgisi olan yazarsa hızlı bir sonuca ulaşmış oluruz.
Muhammedkaya yazdı:jamesblunt yazdı:peki arkadaşlar ek sınava online test , geçmiş sınavdaki çıkmış sorulara ve ek sınav sorularına mı bakalım ? önceliklerinizi nelerdir bilgisi olan yazarsa hızlı bir sonuca ulaşmış oluruz.
Dostum 2013 e ait 1,2,3 dönemlerin soru kitapçıklarını indir kendi gireceğin derslerin çıktılarını al ve ordan çalış hatta ezber yap.
Diğer yıllardaki gibi gene yaparsa aynı soruları soracaklar %95 ihtimal
jamesblunt yazdı:o zaman öncelikli olarak geçmiş 3 dönem sınav soruları ve ek sınav sorularına bakayım fırsat bulursam online testlerede göz atarım artık. tşkler kardeş bilgilendirmen için
Yanılırsak şanssızız demektirruno55 yazdı:Calisiyoruz bakalim ins yanilmayiz .
hackerandkoch yazdı:siz meseleyi yanlış anlamışsın hocam . ek sınavlar derken . sabah ve öğlen oturumundan bahsediyor . geçen senede oldu aynı olay . ek sınavlar . 2 oturum .
hackerandkoch yazdı:siz meseleyi yanlış anlamışsın hocam . ek sınavlar derken . sabah ve öğlen oturumundan bahsediyor . geçen senede oldu aynı olay . ek sınavlar . 2 oturum .
Muhammedkaya yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Açık öğretim lisesi genel müdürlüğünün yüksek öğretim kurumuna yazdığı ek sınavlar ile ilgili yazıyı okurken bir ayrıntı dikkatimi çekti.
Bakınız aşağıdaki resim de " birincisinin 1 eylül'de yapılması planlandığı " diyor Bu demek oluyorki ikincisi de yapılacak.
Ayrıca Ek sınav diye bahsetmiyor "ek sınavlar" diye bahsedilmiş.
Hayırlı Uğurlu Olsun.
Kaynak :
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2013/yok_yazi.jpg