Merhaba arkadaşlar ben artık aol hesabıma girmeye calısınca bu uyarıyı alıyorum.
DİPLOMA NOSU ALMIŞ GENEL LİSE ÖĞRENCİLERİ Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..!
Bu tam olarak ne anlama geliyor yani diplomam basılmış mı,gönderilmiş mi bunları artık nereden ögreneceğim bilgisi olan bir arkadaş cevaplarsa sevinirim.
Sisteme Girişte Bu Uyarıyı Alıyorum
-
- Çırak
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
Re: Sisteme Girişte Bu Uyarıyı Alıyorum
birader ne söylesek yalan olur . mezun olmuşsun büyük ihtimal . 147 yi ara sor yada halk eğitim merkezine bir sor . onlar net bilgi verir .

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
-
- Çırak
Bende de aynı uyarı cıkıyor ve nedenini merak ediyorum.
-
- Çırak
Bilgisi Olan?
Emin Değilim Dostum Ama Ben 147 yi Aradığımda Bana İlk Böyle Bir Uyarı Alıp Almadığımı Sordular Benim Durumum "Mezuniyet İncelemesinde" Ne Zaman "Mezun" Yazacak Diye Sordum İlk Olarak Böyle Bi Uyarı Alıp Almadığımı Sordu Sanırım Nedeni Dosyalarının Ankaraya Yollanmamış Olması Bence Bir 147 Yi Ara En İyi Bilgiyi Onlar Verir Halk Eğitime Sorma Bence Onlar Kafanı Karıştırmaktan Başka Bir İşe Yaramıyor En Net Çözüm 147 ...SpiffyText yazdı:Merhaba arkadaşlar ben artık aol hesabıma girmeye calısınca bu uyarıyı alıyorum.
DİPLOMA NOSU ALMIŞ GENEL LİSE ÖĞRENCİLERİ Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..!
Bu tam olarak ne anlama geliyor yani diplomam basılmış mı,gönderilmiş mi bunları artık nereden ögreneceğim bilgisi olan bir arkadaş cevaplarsa sevinirim.
mezun olmuşsun. başka ne açıklaması olacak.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.