7 Gün Oldu Hala Tık Yok :S

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
visoge61
Yardımcı Asistan

7 Gün Oldu Hala Tık Yok :S

Mesaj gönderen visoge61 » 25 Ağu 2013, 22:02

7 Gündür Durumum Mezuniyet İncelemesinde Hala Mezun Durumuna Gelemedim İyice Endişelenmeye Başladım Daha Çıkma Belgesi Alıcam Trabzona Gidicem Acaba Çıkma Belgesi Alan Oldumu Halk Eğitim Merkezinden Sorun Çıkıyormu Alabilen Var mı Bari Onda Sorun Çıkmasa Hemen Alabilsem Var mı Bilgisi Olan?

adar0666

Re: 7 Gün Oldu Hala Tık Yok :S

Mesaj gönderen adar0666 » 25 Ağu 2013, 23:38

bende de muzunluk görünmüyo sıkıntımı var acaba aşşağıdaki bilgilerm le mezun oluyorum değilmi yanlış bilmiyorsam

Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 13 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 246 Alan Kredi : 138
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı? : HAYIR

yüz yüze eğitimde çoktan bitti ama hala tamamlamadı olarak görünüyo

Pingui

Mesaj gönderen Pingui » 26 Ağu 2013, 21:43

bugün halk eğitim merkezi'ni aradım daha hiçbir belgeyi göndermemişler. umarım yetiştirebilirler. zaman kaybetmeden ara sen de.

visoge61
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen visoge61 » 26 Ağu 2013, 21:46

Pingui yazdı:bugün halk eğitim merkezi'ni aradım daha hiçbir belgeyi göndermemişler. umarım yetiştirebilirler. zaman kaybetmeden ara sen de.
Ben 147 İle Konuştum Belgelerimde Sıkıntı Olmadığını Sadece Beklemem Gerektiğini Söylediler Halk Eğitim Merkeziyle Daha Önce Konuşmuştum Geçen Pazartesi Günü Belgeleri Ne Zaman Yollayıp Yollamıycamız Bizi Bağlar Demişlerdi Ukala Bir Şekilde O Yüzden 147yi Aradım Cuma Günü Ve Az Önce Belgelerde Sıkıntı Olmadığını Beklemem gerektiğini Söylediler :S Bakalım Bekliycez Umarım Ayın 30una Falan Yetişir :S Sonuçta Ayın 2 sinde Kayıtlar Var Ve İstanbuldan Trabzona Gidicem Tee :S Napıcamı Bilemşiyorum :S İnşallah Yetişir :S

Kullanıcı avatarı
bdt27
Çırak

Mesaj gönderen bdt27 » 26 Ağu 2013, 22:21

adar0666 yazdı:bende de muzunluk görünmüyo sıkıntımı var acaba aşşağıdaki bilgilerm le mezun oluyorum değilmi yanlış bilmiyorsam

Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 13 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 246 Alan Kredi : 138
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı? : HAYIR

yüz yüze eğitimde çoktan bitti ama hala tamamlamadı olarak görünüyo
kardeş sende ayn benım durumumdaymıssın ben maolu aradım ılgılı kısı okuldan yüzyüze eğitimi tamamladı belgemı fax cekmemı sıtedı fax çektım ılk once tamamladı sorusuna evet yazdı sonrada mezun oldum .
Zafere Giden Yolda Çekilen Çile KUTSALDIR ..
'' MEZUN ''

Kullanıcı avatarı
GameHunter
Çırak
İletişim:

Mesaj gönderen GameHunter » 26 Ağu 2013, 22:43

visoge61 yazdı:
Pingui yazdı:bugün halk eğitim merkezi'ni aradım daha hiçbir belgeyi göndermemişler. umarım yetiştirebilirler. zaman kaybetmeden ara sen de.
Ben 147 İle Konuştum Belgelerimde Sıkıntı Olmadığını Sadece Beklemem Gerektiğini Söylediler Halk Eğitim Merkeziyle Daha Önce Konuşmuştum Geçen Pazartesi Günü Belgeleri Ne Zaman Yollayıp Yollamıycamız Bizi Bağlar Demişlerdi Ukala Bir Şekilde O Yüzden 147yi Aradım Cuma Günü Ve Az Önce Belgelerde Sıkıntı Olmadığını Beklemem gerektiğini Söylediler :S Bakalım Bekliycez Umarım Ayın 30una Falan Yetişir :S Sonuçta Ayın 2 sinde Kayıtlar Var Ve İstanbuldan Trabzona Gidicem Tee :S Napıcamı Bilemşiyorum :S İnşallah Yetişir :S
Ayın 2sinde ne kayıtları var ygs mi?

visoge61
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen visoge61 » 26 Ağu 2013, 23:13

GameHunter yazdı:
visoge61 yazdı:
Ayın 2sinde ne kayıtları var ygs mi?
Üniversite Kaydı..

visoge61
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen visoge61 » 26 Ağu 2013, 23:18

Şimdide Sisteme Giriş Kapandı Acaba Ne Oldu :S

DilaDrms
Çırak

Mesaj gönderen DilaDrms » 27 Ağu 2013, 17:04

bende aynı dertten yakınıyorum off mezun olmadık da haberimiz mi yok acaba :D