nasil baslayacam su derslere..
nasil baslayacam su derslere..
egitime 7 yil ara vermis biri olarak, isinmak cok zormus böyle hayal etmemistim oysaki, 3 gündürki kitaplar bende ama ben baslayamadim sadece göz attim ve yapamamaktan korktum... anlayacaginiz biraz anilariniza ihtiyacim var...
Re: nasil baslayacam su derslere..
bende ilk normal liseye qttim daha 1yıldır açıktaym sennkiyLe aynı olmasa bile bende çok zorLuk cektim liseyi bıraktıktan sora dersleri boşladm hani 3ay tatile qirersin sora derslere basladqnda bi deqişiklik olur kalem tutma fALn unuttum dersin örneqn..bende o oldu öqretmen yok bşe yok kendi başıma derslere bakıorm..anlayamadqm yerlerde kendikendme sinirleniordum kitabı fırlatıyordm soracak kimse yok çünkü tamam biraz çabalasam arastrsam yaprm ama o hırs qtti içimden hiç bi çalışma isteqi qeLmedi içime..ama soradan düşündüm ben neyapıorm başkalarına bşe olmaz bu yaptqmLa..kendime zarar sadece..oyüzden çabalamalıyz qayret etmeliyiz...senin için zor olabilir ama ilkönce sewdiqin derslerden başla anlayabildiqn sana zewkli qelir daha çok çalışırsın.ben açıkcası okadar derskoliq biri deqilim ama bazen öle bişe oluyorki qdip kendi kendme çlışıorm anlayıncada hoşuma qidiyo daha çok çalışıorm...sabret qayret et qerisi qeLiR
߀$İKTA$
-
- Yardımcı Uzman
sallyn nin dediği gibi ilk başta sevdiğiniz dersleri çalışın alan derslerine ağırlık gösterin ve sabredin mevlana hz buyuruyor sabır insanı maksadına ulaştıran en iyi klavuzdur.korkulcak bişey yok bende korkuyodum bütün kitapların ortalama %85 bitirdim geçen seneki sorulara baktım ve 10 dersin onundada en az 12 soru bildim okadarda zor sormuyolar korkmasın gözün yeterki isteyerek hem geçmek içn hemde bilip öğrenmek için çalışmalısın:arrow:
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
tsk ederim cvplar icin.. basladim ama basaramamanin korkusu var..hersey cok degisik acik ögretimde ben sayisaldim.. nerden baksaniz 8 yyil oldu tarih, cografya görmeyeli..burda alanim genel kültür..ve bitirmek icin 30 krediye ihtiyacim vaarmis? nasil hesaplaniyo kredi??
bisey daha sinavda basarisiz olursam. düser mi kredim??
Aldığınız Krediyi etkilemez ama sınav durumuna göre Kredi alıcaksınız her dersin ayrı kredisi var biliyorsunuz sanırım hangi dersi kazanırsanız onun kredisini alırsınız kazanamadığınız derslerin kredileri başka bir sınava kalır yani anlicağınız geçtiğiniz dersin kredisini alırsınız girdiğiniz sınavda başarısız bile olsanız elinizdeki krediyi etkilemez!
SuskunluĞum Asaletimdendir Her Söze Verilecek Bir Cevabım Var Elbet. Önce Söze Bakarım Lafmı Diye Sonrada Söyleyene Bakarım Adammı Diye.!!!
Aldığınız Krediyi etkilemez ama sınav durumuna göre Kredi alıcaksınız her dersin ayrı kredisi var biliyorsunuz sanırım hangi dersi kazanırsanız onun kredisini alırsınız kazanamadığınız derslerin kredileri başka bir sınava kalır yani anlicağınız geçtiğiniz dersin kredisini alırsınız girdiğiniz sınavda başarısız bile olsanız elinizdeki krediyi etkilemez!
SuskunluĞum Asaletimdendir Her Söze Verilecek Bir Cevabım Var Elbet. Önce Söze Bakarım Lafmı Diye Sonrada Söyleyene Bakarım Adammı Diye.!!!
tesekkür ederim..cvp icin, ben bir türlü isinamadim derslere... siz ne durumdasiniz??
benim iyi sayılır daha yeni kaydoldum bende bu yıl 3. dönem daha
BENIM ILK OLACAK O KADAR YILDAN SONRA COK ZOR YA... hamde acayip daha her kitabin ilk sayfalarindayim eskiden bir kez okumak kafiydi simdi 5 kerede ancak....
ben size bi teknik sölim ozaman benim çok işimi yeradı önemli sorulabilcek ana başlıkların özetini çıkarın yazarak daha akılda kalıcı oluyor ben öle yapıyorum
-
- Yardımcı Uzman

o açıdan bakmayın derim olaya durmak yok yola devam

ayrıca zaten okadar şey yazmadan zaten girmez insnaın aklına muhhakk öğrendiğin herşeyi yazmalısın
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Ben Faydasını gördüm sizede tavsiye ederim
cok calismaliyim cok, 8 gün oldu kitaplarin bende olusu... acayip stres var üzerimde:(
daaha 8 günmü oldu kitaplar elinize geçeli