önüne fare at bak nasıl kaçıyor.

2014 yılında olacak o uygulama ama kapanma olmıcak adı değişecekmiş. Gitmez o gitmez eğitimli harama el sürmezROJHAN yazdı:dersanelerde hikaye oldu kapanack mı değilmi. kapanacaksa devlet okulları yetki ve değeri yükselmeli.
bncede kapansa baska birssey olr aman bnlardasupernova yazdı:2014 yılında olacak o uygulama ama kapanma olmıcak adı değişecekmiş. Gitmez o gitmez eğitimli harama el sürmezROJHAN yazdı:dersanelerde hikaye oldu kapanack mı değilmi. kapanacaksa devlet okulları yetki ve değeri yükselmeli.
aynensupernova yazdı:biz mezun olana kadar bişe olmasında
nova o ne öyle cevap öbürleri ne yapsın hainsupernova yazdı:biz mezun olana kadar bişe olmasında
İstanbul'u bilmem ama ben Bursa'da oturuyorum. Herzaman ki gibi bulundugum semtten bir okula girdim.azrasu yazdı:ya arkadaşlar ban halk egıtımdekı gorevlı dedı kı sınav yerlerı avrupa yakası bahcelievler beyoglu fatıh secebılrsn dedı
bn bulundugum ılçeyı secemedım bu donem sizlerede oyle mı dedıler
azra o dediğin yerler ana merkezler ve ona bağlı ara bölgeler var. örneğin benim fatih diye geçiyor ama ikametim zeytinburnu olduğundan zeytinburnu çıkıyor.azrasu yazdı:ya arkadaşlar ban halk egıtımdekı gorevlı dedı kı sınav yerlerı avrupa yakası bahcelievler beyoglu fatıh secebılrsn dedı
bn bulundugum ılçeyı secemedım bu donem sizlerede oyle mı dedıler