2 ek sınavın belgeli kanıtı yök yazısında
2 ek sınavın belgeli kanıtı yök yazısında
İyi okuyun yazıyı anlarsınız ikinci ek sınavın yapılacağını !!!!
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
Re: 2 ek sınavın belgeli kanıtı yök yazısında
Yazıda bi cümle kafa karıştırıcı değilmi arkadaşlar banamı öyle geliyor diyor ki; "birincisinin 2013 ilk haftasında yapılacağı ve daha sonra yapılacak sorumluluk sınavı döneminde yeni bir ek sınav hakkı verileceği" denmiş. "Biz 2013 'ün ilk haftasında değiliz" neredeyse yıl bitiyor
"daha sonra yapılacak sorumluluk sınavı " sorumluluk dediğine göre 3 sınavdan bahsediliyor. "yeni bir ek sınav hakkı verileceği" ikincisinden bahsedilse 2. ek sınav diye bahsedilir. " tarihe bakarsanız 7. ayda yazılmış. Daha birinci ek sınavın olacağı siteden bildirilmemiş" "Ayrıca 2. ek sınav hakkında kimse bilgi vermezken kağıtı yayınlamazlar. Daha birincisi bitmeden" Bence yanlış anlama o kağıt çünkü defalarca okudum. Hiç mantıklı gelmiyor yazdıkları yazı 2. ek sınav için bi sinyal yok yani orda 

Mezun / Genel Kültür Alanı
tamam sen yazıyı kabul etmiyorsun osman hoca bana dediki mesajda yakında duyurusunu yaparız dedi buna ne diyeceksin
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
Kanıtı ....!
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
Ben kabul etmiyorum demedim sadece kafa karıştırıcı net bişe yok elde. Sen bunu ne zaman yazdın ki? Ben hep öal nin face sayfasını kontrol ediyorum göremedim öncelerdenmi yazmıştın?
Supernova biz 2013 'un ilk haftasındayız. 2013-2014 eğitim öğretim yılı olduğuna göre;supernova yazdı:Yazıda bi cümle kafa karıştırıcı değilmi arkadaşlar banamı öyle geliyor diyor ki; "birincisinin 2013 ilk haftasında yapılacağı ve daha sonra yapılacak sorumluluk sınavı döneminde yeni bir ek sınav hakkı verileceği" denmiş. "Biz 2013 'ün ilk haftasında değiliz" neredeyse yıl bitiyor"daha sonra yapılacak sorumluluk sınavı " sorumluluk dediğine göre 3 sınavdan bahsediliyor. "yeni bir ek sınav hakkı verileceği" ikincisinden bahsedilse 2. ek sınav diye bahsedilir. " tarihe bakarsanız 7. ayda yazılmış. Daha birinci ek sınavın olacağı siteden bildirilmemiş" "Ayrıca 2. ek sınav hakkında kimse bilgi vermezken kağıtı yayınlamazlar. Daha birincisi bitmeden" Bence yanlış anlama o kağıt çünkü defalarca okudum. Hiç mantıklı gelmiyor yazdıkları yazı 2. ek sınav için bi sinyal yok yani orda
bu öğretim yılına 2014'ten başlayacak halimiz yok değil mi ?

şu sınav süreci bir bitsede herkes rahatlasa artık.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
bu özel msj duvara yazı değil adam duyuracaz diyor daha neyi sorguluyoruz 

OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
İlk haftası derken ocak ayından başlayan sınavları örnek verdim o kadarına bende biliyorum.Muhammedkaya yazdı:Supernova biz 2013 'un ilk haftasındayız. 2013-2014 eğitim öğretim yılı olduğuna göre;
bu öğretim yılına 2014'ten başlayacak halimiz yok değil mi ?
Siteden resmi yazı gelene kadar babam dese 2. ek sınav olcak diye inanmamruno55 yazdı:bu özel msj duvara yazı değil adam duyuracaz diyor daha neyi sorguluyoruz

hayırlısı be gülüm 

Varlığım, TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

İns birinci ek sinavdan sonra hemen aciklarlar . Resmi duyuruyu :/
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!