açıkliseden türkçe öğretmenliğine başarı hikayem
açıkliseden türkçe öğretmenliğine başarı hikayem
Merhaba arkadaşlar
AİBÜ-TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİNİ KAZANDIM
azim,hırs= BAŞARI herkese başarılar dilerimm siz yeterki çalışın gerisi gelir.
Re: açıkliseden türkçe öğretmenliğine başarı hikayem
Çok iyi, tebrikler.. Başarılar üniversite hayatında da...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Tebrik ederim. Sanırım istediğin bir bölümdü? Bişe sormak istiyorum lys puanın kaçtı? Ve dershaneye gittinmi? Ayrıca günde kaç saat ders çalışıyordun? Bende Allahın izniyle mezun olursam ek sınavda üni. hazırlıklarına başlıcam benimde bir hedefim var. Belki anlatacaklarının yardımı dokunur.rukiye03 yazdı:Merhaba arkadaşlar
Mezun / Genel Kültür Alanı
supernova yazdı:Tebrik ederim. Sanırım istediğin bir bölümdü? Bişe sormak istiyorum lys puanın kaçtı? Ve dershaneye gittinmi? Ayrıca günde kaç saat ders çalışıyordun? Bende Allahın izniyle mezun olursam ek sınavda üni. hazırlıklarına başlıcam benimde bir hedefim var. Belki anlatacaklarının yardımı dokunur.rukiye03 yazdı:Merhaba arkadaşlar
tşk ederim ikinizede arkadaşlar.LYS puanım 403 dü dershaneye gitmedim günde 7-8 saat çalışıyordum kitaplardan vcdlerden sözel olduğu için aslında kazanmak çok kolay. BAŞARILAR.
- elif işlek
- Uzman Doktor
Tebrik ederim. Üniversite hayatınızda başarılar...
Bende dershaneye gitmeden ygs hazırlıkta, vcd setleriyle çalışmayı düşünüyorum. Sizce bu vcd setlerin ne kadar faydası olur?
Bende dershaneye gitmeden ygs hazırlıkta, vcd setleriyle çalışmayı düşünüyorum. Sizce bu vcd setlerin ne kadar faydası olur?
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
elif işlek yazdı:Tebrik ederim. Üniversite hayatınızda başarılar...
Ben bi kaçkez youtube dan bazı ders proğramlarına baktım akılda kalıcı oluyor bazı paralı cdler tabi daha kaliteli ve anlayıcı oluyor. Hazırlanacağın bölüm sözelse dershaneye gitmene gerek yok anladığın akılda kalıyorsa evde çalıişsanda olur ama sayısal bölümün varsa sana tavsiyem dershaneden yardım al yoksa çok zorlanırsın.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
hem evde çalışınca spr oluyor ya dershaneye gidince git gel yap et günnün yarısı gidiyor ama mat istiyosanız dershane sart
- elif işlek
- Uzman Doktor
Benim istediğim bölüm sayısal ve matematik çok zayıf yasupernova yazdı:elif işlek yazdı:Tebrik ederim. Üniversite hayatınızda başarılar...
Ben bi kaçkez youtube dan bazı ders proğramlarına baktım akılda kalıcı oluyor bazı paralı cdler tabi daha kaliteli ve anlayıcı oluyor. Hazırlanacağın bölüm sözelse dershaneye gitmene gerek yok anladığın akılda kalıyorsa evde çalıişsanda olur ama sayısal bölümün varsa sana tavsiyem dershaneden yardım al yoksa çok zorlanırsın.

rukiş vcd seti alsam çalışsam yaparmıyım sence?Hayatmı'OdaNe yazdı:hem evde çalışınca spr oluyor ya dershaneye gidince git gel yap et günnün yarısı gidiyor ama mat istiyosanız dershane sart
sana linkini atıcam bir bak bakalım..
hayırlı olsun üni hayatında başarılarrukiye03 yazdı:Merhaba arkadaşlar

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Bizede Tbrk Etmek Düşer Tebrıkler
Olmazsa olmaz demiyorum Sayısalına güveniyorsan gitme dershaneye ama güvenmiyorsan tavsiye ederim hiç yoktan iyidir. Cd lerde yardımcı olur ama garantisi yok. Konuyu anlamadığında cdye sorsanda cevap alamazsınelif işlek yazdı:Benim istediğim bölüm sayısal ve matematik çok zayıf yadershane olmassa olmaz diyorsun yani
![]()

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
tebrik ederim kardeşim .

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
- elif işlek
- Uzman Doktor
sayısalıma hiç güvenmiyorum ya şu ek sınav bi hayırlısıyla bitsin ondan sonra karar veririm ev mi dershane misupernova yazdı:Olmazsa olmaz demiyorum Sayısalına güveniyorsan gitme dershaneye ama güvenmiyorsan tavsiye ederim hiç yoktan iyidir. Cd lerde yardımcı olur ama garantisi yok. Konuyu anlamadığında cdye sorsanda cevap alamazsınelif işlek yazdı:Benim istediğim bölüm sayısal ve matematik çok zayıf yadershane olmassa olmaz diyorsun yani
![]()
Forumda birinden duymuştum oda sayısal bölümü seçmiş dershaneye gitmemiş evde çalışmış ama sonra pişman olmuştu 1 senesi gitti.
peki sen ygs ye girecek misin yani nasıl hazırlanmayı düşünüyorsun?
elif işlek yazdı:sayısalıma hiç güvenmiyorum ya şu ek sınav bi hayırlısıyla bitsin ondan sonra karar veririm ev mi dershane misupernova yazdı:Olmazsa olmaz demiyorum Sayısalına güveniyorsan gitme dershaneye ama güvenmiyorsan tavsiye ederim hiç yoktan iyidir. Cd lerde yardımcı olur ama garantisi yok. Konuyu anlamadığında cdye sorsanda cevap alamazsınelif işlek yazdı:Benim istediğim bölüm sayısal ve matematik çok zayıf yadershane olmassa olmaz diyorsun yani
![]()
Forumda birinden duymuştum oda sayısal bölümü seçmiş dershaneye gitmemiş evde çalışmış ama sonra pişman olmuştu 1 senesi gitti.
peki sen ygs ye girecek misin yani nasıl hazırlanmayı düşünüyorsun?
Ben 2 ay önce dershaneye yazıldım istediğim bölümde sayısal derslerde var. Örgün eğitimi 9 yıl önce bıraktığım için dershaneye gitmek zorundayım bi çok şeyi unutuyor insan zamanla, evet hem ygs hemde lys gireceğim seneye.