Herhangi bir HEM den çıkma belgesi alabilirmiyiz?

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
doxylamine
Asistan

Herhangi bir HEM den çıkma belgesi alabilirmiyiz?

Mesaj gönderen doxylamine » 29 Ağu 2013, 18:02

İstanbuldan değilde atıyorum İzmirden çıkma belgemi alabilirmiyim?

DilaDrms
Çırak

Re: Herhangi bir HEM den çıkma belgesi alabilirmiyiz?

Mesaj gönderen DilaDrms » 29 Ağu 2013, 18:03

kayıt olduğun ilden alınır diye biliyorum

doxylamine
Asistan

Mesaj gönderen doxylamine » 29 Ağu 2013, 21:45

konu güncel arkadaşlar 2 eylülde falan trabzonda olacağım oradan almam mümkünmüdür çıkma belgesini?

visoge61
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen visoge61 » 29 Ağu 2013, 21:48

doxylamine yazdı:konu güncel arkadaşlar 2 eylülde falan trabzonda olacağım oradan almam mümkünmüdür çıkma belgesini?
Aynen Mümkünse Bende Bende Giderim Trabzona Ordan Alırım Olmadı En Azından Orda Olmuş Olurum

doxylamine
Asistan

Mesaj gönderen doxylamine » 29 Ağu 2013, 22:03

visoge61 yazdı:
doxylamine yazdı:konu güncel arkadaşlar 2 eylülde falan trabzonda olacağım oradan almam mümkünmüdür çıkma belgesini?
Aynen Mümkünse Bende Bende Giderim Trabzona Ordan Alırım Olmadı En Azından Orda Olmuş Olurum
sen bi ktüyü arayıp sorsana mezuniyet yazısı ile kayıt yapabiliyorlar mı,çıkma belgesi olmadan. ben sordum olur dedi ama sanki çıkma belge mezuniyet yazısı farkını bilmiyor gibiydi birde sen dene çünkü ben bölümle ilgili biriyle görüştüm.

visoge61
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen visoge61 » 29 Ağu 2013, 22:05

doxylamine yazdı:
visoge61 yazdı:
sen bi ktüyü arayıp sorsana mezuniyet yazısı ile kayıt yapabiliyorlar mı,çıkma belgesi olmadan. ben sordum olur dedi ama sanki çıkma belge mezuniyet yazısı farkını bilmiyor gibiydi birde sen dene çünkü ben bölümle ilgili biriyle görüştüm.
Çıkma Belgesi Diplama Yerine Geçiyor Ama Mezuniyet Yazısı Ayrı Bir ŞEy İşte Ben Araştırıyorum Şimdi Bi Bakıcam..

doxylamine
Asistan

Mesaj gönderen doxylamine » 29 Ağu 2013, 22:25

visoge61 yazdı: Çıkma Belgesi Diplama Yerine Geçiyor Ama Mezuniyet Yazısı Ayrı Bir ŞEy İşte Ben Araştırıyorum Şimdi Bi Bakıcam..
tamam işte okulu ara sor araştırmana gerek kalmaz. ktü kabul ederiz derse girersin atıyorum ytü etmiyorum diyebilir biraz sakat birşey heryerde geçmiyor gibi araştırdım bulamadım bende.

Tel: 0(462) 3773000 ktünün direk telefonu bu burayı ara yönlendirirler. şayet kabul ederiz diyorlarsa çıkma belgesiyle uğraşmaz direk diplomayı verirsin 2-3 aya

doxylamine
Asistan

Mesaj gönderen doxylamine » 29 Ağu 2013, 22:42

herhangi bir hem verebiliyormu veremiyormu anlamadım şimdi
"k Halk Eğitim Merkezleri ve Mesleki Eğitim Merkezleri sadece dosyaları kendilerinde bulunan (kaydını aldıkları) öğrenciler ile dosyası Açık Öğretim Lisesi arşivinde (Ankara’da) olduğu halde kayıt yenileme veya diğer işlemlerini kurumlarınca yaptıkları öğrencilerin Çıkma Belgelerini sistem üzerinden düzenleyebileceklerdir."
benim dosyam ankaraya yollandı. http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=231

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön