son sınıfta aöl geçerken alltan kalan dersler sorun olurmu ?
son sınıfta aöl geçerken alltan kalan dersler sorun olurmu ?
meraba ben anadolu lisesi öğrencisiyim, son sınıfa geçtim. üniversiteye hazırlık için son sınıfı aöl'nde devam etmek istiyorum . Ancak alttan (10. sınıftan ) bir dersim var sorumlu . geçemezsem açıkta bir sorun olurmu ya da açığa geçerken bir sorun olur mu ? cevabınız için teşekkürler .
Re: son sınıfta aöl geçerken alltan kalan dersler sorun olur
o dersi tekrar alacaksın eğer dil anlatım deilse muaf olaraktanda geçebilirsin sorun olmaz yani 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Cevabın için tesekkurler. sorumlu dersim geometri.. Dil anl.degil.
birde muaf olarak nasıl geciyorum? 2- mezun olmak icin illa alttan kalan dersi vermem gerekirmi ya da kredi beni kurtarır mi?
Tesekkurler
birde muaf olarak nasıl geciyorum? 2- mezun olmak icin illa alttan kalan dersi vermem gerekirmi ya da kredi beni kurtarır mi?
Tesekkurler

geo dan 3 kere sınava girip muaf olabilirsin ve ayrı ayrı konu açma forum yeterince kalabalık 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
geometri alan dersi olduğu için vermen gerekmiyor. açık öğretim lisesinde örgün eğitimdeki alan derslerinden sorumlu tutulmazsın. benim de aynı şekilde 10.sınıftan kalan matematik-geometri derslerim vardı ama onlar eşit ağırlık alan dersleri olduğu için sistemde zorunlu dersler kısmında görünmüyorlardı. yani kredini tamamlasan yeter.
cevaplar için teşekkürler. AÖL'NE geçiş yapacagım için biraz endişeliyim, nasıl birşey olduğunu, nelerle karsılasacagımı merak ediyorum.
Fazla veya Gereksiz sorular sorduysam özür dilerim
ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Fazla veya Gereksiz sorular sorduysam özür dilerim

ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Forumu takip edersen açık lise hayatında sana çok faydası olur. Ayrıca şunu da yazayım; zorunlu ders listende ders kaldığı sürece kredin 10000 de olsa mezun olamazsın. Ya zorunlu(ortak) derslerini geçeceksin ya da 3 er kez sınava girip muaf olacaksın. Sadece dil anlatım dersinden muaf olunmuyor. Ayrıca açık lise çalışan bir öğrenci için kolay.

Tesekkurler cevap icin