Muhhamed 2 oturumlu yaparlarsa ankara da degil buyuk illerde yaparlar bundan eminim arkadaslar ugrasalim bugun yarin istedigimiz olacak . Yillardir liseyle ugrasiyor artik bitmesi lazim bu iskencenin herkez uzerine duseni fazlasiyla yapsin .Muhammedkaya yazdı:Alanlı öğrencileri mezun etmek için bu sene daha fazla olabilir tek oturum değil çift oturum da yapılabilir gene.lamcim yazdı:ya birde bu 2. ek sınav ankarada yapılıyor sadece ve tek oturum geçen yıllarda böyle olmuş 2011 de mezuniyet için 12 yada daha az kredi
ihtiyacı olanlar 2012 de ise 24 yada daha az kredisi olanlar başvurabiliyordu acaba bu yıl nasıl olur
2. Ek sınav için yapılması gerekenler
Re: 2. Ek sınav için yapılması gerekenler
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
Kardeşim yapsınlar da bağdat'ta olsun gene de giderim.runo55 yazdı:Muhhamed 2 oturumlu yaparlarsa ankara da degil buyuk illerde yaparlar bundan eminim arkadaslar ugrasalim bugun yarin istedigimiz olacak . Yillardir liseyle ugrasiyor artik bitmesi lazim bu iskencenin herkez uzerine duseni fazlasiyla yapsin .Muhammedkaya yazdı:Alanlı öğrencileri mezun etmek için bu sene daha fazla olabilir tek oturum değil çift oturum da yapılabilir gene.lamcim yazdı:ya birde bu 2. ek sınav ankarada yapılıyor sadece ve tek oturum geçen yıllarda böyle olmuş 2011 de mezuniyet için 12 yada daha az kredi
ihtiyacı olanlar 2012 de ise 24 yada daha az kredisi olanlar başvurabiliyordu acaba bu yıl nasıl olur
Osman hoca face girmedi hala girse rahatlayacgiz belki :/
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
Aynen özelden yazdım kaç gündür göründü işareti gelmedi.runo55 yazdı:Osman hoca face girmedi hala girse rahatlayacgiz belki :/
Hala ek sınav yapılmayacak gibi bir şey söylemiyorlar ve osman hoca'da bakın ne yazmış.

Yani 1. ek sınavımız yapıldı derken sanki ikincisi de yapılacak der gibi sizcede öyle değil mi ?
Yoksa şimdiye kadar olmayacak derlerdi. Bence muhtemelen sınav sonuçlarını yayınladıktan sonra söyleyecekler.
Duruma göre...

Yani 1. ek sınavımız yapıldı derken sanki ikincisi de yapılacak der gibi sizcede öyle değil mi ?
Yoksa şimdiye kadar olmayacak derlerdi. Bence muhtemelen sınav sonuçlarını yayınladıktan sonra söyleyecekler.
Duruma göre...
- EvolutionDestructive
- Asistan
Bu sene inşallah 40 krediye kadar açarlarEvolutionDestructive yazdı:geçen sene yapılmış son 24 kredisi kalanlar girebilmiş.

Bence sinav sonuclarindan once soylerler .
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
Offf sınav sonucum belli aşağı yukarı ama bir an önce şu sınavların otomasyonda görüp ikinci ek sınav kaydımı yaptırmak istiyorum.runo55 yazdı:Bence sinav sonuclarindan once soylerler .
Sabırsızlaştım iyicene...
ARKADAŞLAR TALEPLERİMİZ SONUÇ VERMİŞTİR . 2 EK SINAV İLE TALEP OLUŞTURDUM VE GELEN CEVAP ÇALIŞMALARIN DEVAM ETTİĞİ AOL WEB SAYFASINI TAKİP ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞLER BU ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEY HERKES TALEP OLUŞTURMAYA DEVAM ETSİN ........
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
- EvolutionDestructive
- Asistan
BEN DÜN TALEP OLUSTURDUM BUGUN SONUC GELDİ İLGİLİ KİŞİ 3 GÜN İÇİNDE DEDİ 1 GÜN OLMASINI BEKLEMİYODUM TALEPE DEVAM

Onur bu yazılı mı geldi yoksa 147 mi söyledi ?runo55 yazdı:ARKADAŞLAR TALEPLERİMİZ SONUÇ VERMİŞTİR . 2 EK SINAV İLE TALEP OLUŞTURDUM VE GELEN CEVAP ÇALIŞMALARIN DEVAM ETTİĞİ AOL WEB SAYFASINI TAKİP ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞLER BU ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEY HERKES TALEP OLUŞTURMAYA DEVAM ETSİN ........
Bugün aradım 147' yi takip numarası verdiler 3 iş günü içnde telefonuma mesaj gelecekmiş, mesaj geldikten sonra tekrar 147'i arıcakmışım talebimin sonucunu ve tarihini öğrenmek için. Dün aradığımda talep oluşturulmuyor bize gelen bi bilgi yok dediler, bugün aradığımda talep numarası verdiler. Demk ki yüklenince oluyormuş 

Mezun / Genel Kültür Alanı
Muhhammed yazili olarak 147 ye gelir gelen cevap talep eden kisiye okunur . Yani yazili birseydir .
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!