Mezuniyet İncelemesinde Olanlar

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
visoge61
Yardımcı Asistan

Re: Mezuniyet İncelemesinde Olanlar

Mesaj gönderen visoge61 » 27 Ağu 2013, 19:42

Hala Bir Sonuç Yok Napıcaz Ya :S

Kullanıcı avatarı
GameHunter
Çırak
İletişim:

Mesaj gönderen GameHunter » 28 Ağu 2013, 01:47

Bende halen incelemede görünüyorum, sistemde dosyanın nerede olduğu görünmedikten sonra nasıl bir sistem bu böyle. Bari AOL'de OSYM'ye bağlansın MEB bu işi beceremiyor.

FisoFiso

Mesaj gönderen FisoFiso » 28 Ağu 2013, 21:05

Ya ne Zaman Biticek bu halk egitim merkezini aradım belgeleri yolladım diyor 5 gün oldu hala incelemedeyim ne zman biticek bilen varsa yardım.......!!!!!!

visoge61
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen visoge61 » 29 Ağu 2013, 19:40

Bende Hala Aynı Durumdayım Pazartesi Üniversite KAyıtları Başlıyuor Ama Daha Ortada Hiç Bir Şey Yok Valizlerime Kadar Hazırladım Ama Olduğum Yerde SAplandım Kaldım :S Sözde MAğdur Edilmeyecektik :S Yarın 30 Ağustos Zaten Tatil Napıcaz Ya Off :S

Kullanıcı avatarı
GameHunter
Çırak
İletişim:

Mesaj gönderen GameHunter » 02 Eyl 2013, 21:18

Arkadaşlar bugün sistemde MEZUN olarak görünüyorum çok şükür.

Ama diplomam basılmamış görünüyor bir sonraki diploma basımı ne zaman Ocak Şubat gibi mi elime geçecek diploma ?

Çıkma belgesi almama gerek var mı ? YGS kayıtları ne zaman başlıyordu tam tarihi belli mi. ?

DilaDrms
Çırak

Mesaj gönderen DilaDrms » 02 Eyl 2013, 22:13

Ben mezun durumundayım çok şükür işin peşine düşmezseniz hiç birşey yapmıyorlar.
Asıl amaçları ek sınavla mezun olacaklara denk getirmek olucak bence işinizn peşine düşün

Kullanıcı avatarı
GameHunter
Çırak
İletişim:

Mesaj gönderen GameHunter » 02 Eyl 2013, 23:55

DilaDrms yazdı:Ben mezun durumundayım çok şükür işin peşine düşmezseniz hiç birşey yapmıyorlar.
Asıl amaçları ek sınavla mezun olacaklara denk getirmek olucak bence işinizn peşine düşün
Nasıl yani peşine düş derken. ?

Ben arayıp sormasam diplomayı basmazlar mı sonuçta Mezun görünüyorum sistemde. YGS kayıtları ocakta sanırım o zamana kadar yetişmesi lazım.

zafers
Çırak

Mesaj gönderen zafers » 03 Eyl 2013, 00:39

DilaDrms yazdı:Ben mezun durumundayım çok şükür işin peşine düşmezseniz hiç birşey yapmıyorlar.
sen çıkma belgesi aldın mı peki ?

visoge61
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen visoge61 » 03 Eyl 2013, 00:47

Benimde Babamın Bir Arkadaşı Var Ankarada Ama Dosyalar Ankaraya Ulaşmadığı İçin Bir Şey Yaptıramıyoruz. Burdaki Halk Eğitim Merkeziyle Görüştüm Az Önce Ankaradan Bize Ordaki Halk Eğitimden Dosyaları Alın Bize Fakslayın Hemen Halledelim Dediler Halk Eğitime Gittim Durmu Anlattım Dosyaların Tamamını Ankaraya Yolladıklarını Ve Ellerinde Dosyaların Herhangi Bir Yedeğinin Olmadığını Söylediler Bu Nasıl Saçma Sapan Bir Durumdur Ya O Dosyalar Kargoda Kayıp Olsa O Zaman ne Olacak Dosyalarının Yedeğinin Olmaması Ne Kadar Saçma Sapan Bir Durumdur Dedim O Bizi İlgilendirmez O Kargonun Problemi Diyor Bana Dengesiz Kadın :@ Halk Eğitim Merkezinin Müdürüne Sordum Bu Dosyalar Neden 10 Günlük Zaman Diliminde En Son Güne Bırakıldı Neden Bu Kadar Ağırdan İş Yapıyorsunuz Diye Sordum Bana Salak Salak Gülümseyip Yanımdan Geçti Bu Nasıl Bir İştir Anlamadım Ne Kadar Lakait İnsanlar Bunlar Hepsini Şikayet Edicem Eğer Şikayette Bulunacak Arkadaşlar Varsa " Bahçelievler Halk Eğitim Merkezi" nide Kendi Şikayetlerini Yaparken Şikayet Etsinler Sürünsün Şerefsizler Hepsini Mahkemeye Vericem Sizde Yapın Hakkınızı Arayın Arkadaşlar Bütün Suç İşi Ağırdan Alan Halk Eğitim Merkezlerinde Ankaraya Dosya Gittikten Sonra İşlemler 5dk Sürüyor Bunun Bir Çok Örneğini Gördük Forumdada Normaldede...

zafers
Çırak

Mesaj gönderen zafers » 03 Eyl 2013, 01:10

visoge61 yazdı:Benimde Babamın Bir Arkadaşı Var Ankarada Ama Dosyalar Ankaraya Ulaşmadığı İçin Bir Şey Yaptıramıyoruz. Burdaki Halk Eğitim Merkeziyle Görüştüm Az Önce Ankaradan Bize Ordaki Halk Eğitimden Dosyaları Alın Bize Fakslayın Hemen Halledelim Dediler Halk Eğitime Gittim Durmu Anlattım Dosyaların Tamamını Ankaraya Yolladıklarını Ve Ellerinde Dosyaların Herhangi Bir Yedeğinin Olmadığını Söylediler Bu Nasıl Saçma Sapan Bir Durumdur Ya O Dosyalar Kargoda Kayıp Olsa O Zaman ne Olacak Dosyalarının Yedeğinin Olmaması Ne Kadar Saçma Sapan Bir Durumdur Dedim O Bizi İlgilendirmez O Kargonun Problemi Diyor Bana Dengesiz Kadın :@ Halk Eğitim Merkezinin Müdürüne Sordum Bu Dosyalar Neden 10 Günlük Zaman Diliminde En Son Güne Bırakıldı Neden Bu Kadar Ağırdan İş Yapıyorsunuz Diye Sordum Bana Salak Salak Gülümseyip Yanımdan Geçti Bu Nasıl Bir İştir Anlamadım Ne Kadar Lakait İnsanlar Bunlar Hepsini Şikayet Edicem Eğer Şikayette Bulunacak Arkadaşlar Varsa " Bahçelievler Halk Eğitim Merkezi" nide Kendi Şikayetlerini Yaparken Şikayet Etsinler Sürünsün Şerefsizler Hepsini Mahkemeye Vericem Sizde Yapın Hakkınızı Arayın Arkadaşlar Bütün Suç İşi Ağırdan Alan Halk Eğitim Merkezlerinde Ankaraya Dosya Gittikten Sonra İşlemler 5dk Sürüyor Bunun Bir Çok Örneğini Gördük Forumdada Normaldede...
bende mağdur olursam hukuki yoldan hakkımı arıcam ne gerekiyosa. bu bizim hakkımız hakkımızı alamıyosak suçlusu kimse hesap vermeli. bir kez daha gördük ki açık öğretimin bu halk eğitim sistemini kökünden değiştirmesi gerekli hiçbirşey bilmeyen memurlarla olmaz bu iş. memur diyor bana 127'yi ara diyorum 147 olmasın o eh evet o diyor.müdürün zaten daha yüzünü göremedim 2 haftadır gidiyorum memurlara emanet büro. güler misiniz ağlar mısınız.

visoge61
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen visoge61 » 03 Eyl 2013, 01:18

zafers yazdı:
visoge61 yazdı:Benimde Babamın Bir Arkadaşı Var Ankarada Ama Dosyalar Ankaraya Ulaşmadığı İçin Bir Şey Yaptıramıyoruz. Burdaki Halk Eğitim Merkeziyle Görüştüm Az Önce Ankaradan Bize Ordaki Halk Eğitimden Dosyaları Alın Bize Fakslayın Hemen Halledelim Dediler Halk Eğitime Gittim Durmu Anlattım Dosyaların Tamamını Ankaraya Yolladıklarını Ve Ellerinde Dosyaların Herhangi Bir Yedeğinin Olmadığını Söylediler Bu Nasıl Saçma Sapan Bir Durumdur Ya O Dosyalar Kargoda Kayıp Olsa O Zaman ne Olacak Dosyalarının Yedeğinin Olmaması Ne Kadar Saçma Sapan Bir Durumdur Dedim O Bizi İlgilendirmez O Kargonun Problemi Diyor Bana Dengesiz Kadın :@ Halk Eğitim Merkezinin Müdürüne Sordum Bu Dosyalar Neden 10 Günlük Zaman Diliminde En Son Güne Bırakıldı Neden Bu Kadar Ağırdan İş Yapıyorsunuz Diye Sordum Bana Salak Salak Gülümseyip Yanımdan Geçti Bu Nasıl Bir İştir Anlamadım Ne Kadar Lakait İnsanlar Bunlar Hepsini Şikayet Edicem Eğer Şikayette Bulunacak Arkadaşlar Varsa " Bahçelievler Halk Eğitim Merkezi" nide Kendi Şikayetlerini Yaparken Şikayet Etsinler Sürünsün Şerefsizler Hepsini Mahkemeye Vericem Sizde Yapın Hakkınızı Arayın Arkadaşlar Bütün Suç İşi Ağırdan Alan Halk Eğitim Merkezlerinde Ankaraya Dosya Gittikten Sonra İşlemler 5dk Sürüyor Bunun Bir Çok Örneğini Gördük Forumdada Normaldede...
bende mağdur olursam hukuki yoldan hakkımı arıcam ne gerekiyosa. bu bizim hakkımız hakkımızı alamıyosak suçlusu kimse hesap vermeli. bir kez daha gördük ki açık öğretimin bu halk eğitim sistemini kökünden değiştirmesi gerekli hiçbirşey bilmeyen memurlarla olmaz bu iş. memur diyor bana 127'yi ara diyorum 147 olmasın o eh evet o diyor.müdürün zaten daha yüzünü göremedim 2 haftadır gidiyorum memurlara emanet büro. güler misiniz ağlar mısınız.
Kaç Gündür Gidip Geliyorum Tuttum Kendimi Bugün Artık Dayanamadım Kavga Ettim Ben Kadınla Gayet Normal Bir Ses Tonuyla Konuşuyorum O Israrla Bana Sesini Yükseltiyor O Öyle Yapınca Bende Onun 2 Katı Bağırmaya Başladım.. Yapıcakları Ufacık Bir İş Onuda Son Ana Bırakıyorlar Herkesi Mağdur Ediyorlar..

DilaDrms
Çırak

Mesaj gönderen DilaDrms » 03 Eyl 2013, 01:24

Ben işimi ankaradan bir akrabama hallettm ögrenci numaramı verdm oda baktırdı mezun yaptılar belgemide aldım bir sorun olmadı

zafers
Çırak

Mesaj gönderen zafers » 03 Eyl 2013, 01:56

DilaDrms yazdı:Ben işimi ankaradan bir akrabama hallettm ögrenci numaramı verdm oda baktırdı mezun yaptılar belgemide aldım bir sorun olmadı
işte benim problemimde biraz farklı o yüzden sordum ben en başından beri mezun görünmeme rağmen halk eğitim merkezinden belgeyi alamıyorum.

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön