Ünv Kayıt Yapanlar Yada Yaptıracak olanlar ÖN KAYIT !!!
Ünv Kayıt Yapanlar Yada Yaptıracak olanlar ÖN KAYIT !!!
Arkadaslar Herkes Bi Ön Kayıt Denen Bişey Yapıyor
Yanlız Bu Kaydı Yapanlar Örgünden Mezun Olanlar
Ön Kayıt Nedir Bizim 1 Kasıma Kadar yaptırma Hakkımzz Olan Kayıttan Olaydan Farklı Bişeymidir
Kısacası Ben Anadolu Ünv Halkla İlişkiler Kazandım Böle bi Ön Kayıt Olayına falan İhtiyac varmıdır
Yanlız Bu Kaydı Yapanlar Örgünden Mezun Olanlar
Ön Kayıt Nedir Bizim 1 Kasıma Kadar yaptırma Hakkımzz Olan Kayıttan Olaydan Farklı Bişeymidir
Kısacası Ben Anadolu Ünv Halkla İlişkiler Kazandım Böle bi Ön Kayıt Olayına falan İhtiyac varmıdır
Re: Ünv Kayıt Yapanlar Yada Yaptıracak olanlar ÖN KAYIT !!!
Bu Ön Kayıt Acaba Tercih Yapıp Bölüm Seçtik O'mu acabaa
Allah Allah ben de ilk defa duydum neymiş bu böyle direk gidip kayıt olacağız diye biliyordum ??
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
galiba kazandığınız okulun sitesine girip önkayıt formunu dolduracaksınız
Geçen Gün Büroda Çalışan Arkadas Dedi Ön Kayıt Yapman Lzm Kuzennım Aradı Oda Ön Kayıt Çıktısı al Bana dedi Baska birine sordum tercih yaptıgımız yer ösym sonuçlarından aldığımız belge ön kayıt dedi bende çelışkıde kaldm
- elif işlek
- Uzman Doktor
evet o formu doldurup çıktısını almanız gerekiyor daha sonra üniversite ye asıl kaydı yaparken o çıktıyı istiyorlarmış ama bu aof için geçerlimi bilmiyorum...bgmnly yazdı:galiba kazandığınız okulun sitesine girip önkayıt formunu dolduracaksınız
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
anadolu üniversitesinin sitesine girdim tc kimlik numaramı yazdım adım soyadım çıktı önkayıta tıkladığımda u sayfayı görüntüleme yetkiniz yok yazıyor sanırım açık fakülte için gerekmiyor.
edit:bir sitede gördüm 2 eylülde başlıyacakmış ön kayıtlar anadolu üniversitesi için yalnız bir sorun var diploma numarası istiyormuş ek sınava gircez daha elimizde numara falanda yok nasıl olcak bu işler ya.
edit:bir sitede gördüm 2 eylülde başlıyacakmış ön kayıtlar anadolu üniversitesi için yalnız bir sorun var diploma numarası istiyormuş ek sınava gircez daha elimizde numara falanda yok nasıl olcak bu işler ya.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
Daha Önceden Burada AÖF Yi Kazanan Arkadaşlar Var Yardımcı Olabilirlermi Lütfn
Geçen sene kayıt yaptırmış arkadaslar
Bencede sanırım aöf için geçerli değil Örgünler ve uzaktan eğitim için geçerli
Geçen sene kayıt yaptırmış arkadaslar
Bencede sanırım aöf için geçerli değil Örgünler ve uzaktan eğitim için geçerli
Şimdi Geçen Sene Hiç AÖF'ye Kayıt Yptırmış Kımse Ykmuu Burada
Her üniversite ön kayıt istemez örneğin Hacettepe istemiyor ama Eskişehir Anadolu üniversitesi istiyor.
Ama açık öğretim fakültesi istiyor mu bilmem sayflarına bakabilirsiniz ön kayıt için belgeler yazar yazmıyorsa yoktur.
İçimden bir ses olmadığını söylüyor.
Ama açık öğretim fakültesi istiyor mu bilmem sayflarına bakabilirsiniz ön kayıt için belgeler yazar yazmıyorsa yoktur.
İçimden bir ses olmadığını söylüyor.
bugün üniversiteden mesaj geldi ön kayıt yaptırıyoruz buyrun mesajın görüntüsü

diploma numarası olmadığı için ön kayıt yaptıramıyoruz diye biliyorum...9 eylülden sonra yani..

diploma numarası olmadığı için ön kayıt yaptıramıyoruz diye biliyorum...9 eylülden sonra yani..
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!