EvolutionDestructive yazdı:BEN DÜN TALEP OLUSTURDUM BUGUN SONUC GELDİ İLGİLİ KİŞİ 3 GÜN İÇİNDE DEDİ 1 GÜN OLMASINI BEKLEMİYODUM TALEPE DEVAM
Sana ne cevap geldi .?
EvolutionDestructive yazdı:BEN DÜN TALEP OLUSTURDUM BUGUN SONUC GELDİ İLGİLİ KİŞİ 3 GÜN İÇİNDE DEDİ 1 GÜN OLMASINI BEKLEMİYODUM TALEPE DEVAM
Muhammed bende aradığımda meşgul oluyor sürekli üst üste sürekli çaldırırsan çıkıyor.Muhammedkaya yazdı:Ben daha 147 ye sadece 1 kere ulaşabildim oda bir ay önce şuanda ne zaman arasam kapalı o yüzden mail basıyorum bende sürekli
Hadi inşallah karşılığını alacağız...
Söz uçar yazı kalır onurumruno55 yazdı:Sonucu geleb arkadas 147 yi tekrar arayip diyeceksinizki talep olusturmustum sonuclanmis talebim sonucu ogrenmek istiyorum deyip talep takip numarinizi vererek ogreneceksiniz ogrendikten sonra burada paylasiniz sonucunuzu .
Muhammed kardesim 5 10 sefer surekli ara hat dusuyor maili birak talep olustur talep daha resmi .
Aferin sana. anladım yarın yazılı yapabilirsinruno55 yazdı:Senin taptigin sozlu bi basvuru degil talep olusturmak yazilidir bu birincisi ikincisi maille cvp vermek zorunda degiller ama talebe 3 is gunu icinde cevap vermek zorundalar anlatabildim