Şükürler Olsun Sonunda Durumum Mezun Oldu..
Şükürler Olsun Sonunda Durumum Mezun Oldu..
Arkadaşlar Sürekli Ankaraya Akrabanızı Falan Yollayın Yada Siz Gidin Halledin Başka Türlü İşiniz Uzar. Benim En Sonunda Bir Akrabam Akşama Kadar Uğraştı Ve Halletti Şükürler Olsun. Yarın Çıkma Belgemi Alıp Direk Üniversiteme Gideceğim Darısı Hepinizin Başına...
Re: Şükürler Olsun Sonunda Durumum Mezun Oldu..
Hayırlı olsun B'nde yola çıkıyorum inşallah halledicem
Dostum Başından Savmaya Çalışırlarsa Sakın Oyunlarına Gelme Dikil Başlarında İşini Yaptırana Kadar. Umarım Senin İşinde Hemen Hallolur.Zeus yazdı:Hayırlı olsun B'nde yola çıkıyorum inşallah halledicem
hayırlı olsun sonunda kurtardın paçayı
devlet babaya işin düşmesin süründürüyo adamı...bende yarın Düzce ye kayda gidiyorum inşallah sorunsuz halletcez işlerimizi...kolay gelsin sanada stresten kafa gitmiştir,rahat bi nefes almışsındır şimdi 

tebrıkler kardesım bend ebugun aldım cıkma belgemı ..
Zafere Giden Yolda Çekilen Çile KUTSALDIR ..
'' MEZUN ''
'' MEZUN ''
Teşekkür Ederim Arkadaşlar Üzerimden Koca Bir Yük Kalktı Valla Çıkma Belgemide Aldım Az Önce Akşama Üniversiteye Gitmek Üzere Yola Çıkıyorum İnşallah 

hangi üniversite ? 

Zafere Giden Yolda Çekilen Çile KUTSALDIR ..
'' MEZUN ''
'' MEZUN ''
Karadeniz Teknikbdt27 yazdı:hangi üniversite ?
-
- Çırak
aynen gençler ben de sonunda mezun konumuna geldim ve dün üniversite kaydımı yaptım. İnşAllah herkes işini sorunsuz halleder.
MEZUN
bende ek sınavdan mezunum. eğer mezunlukta sorun çıkarsa mecbur gitmem gerekecek. zaten tren ankara istanbul 2 saate inecekmiş yani saabah 8de ankara otogar 9 gibi gölbaşı açık okul binası 12 de işi bitirip yine 4 gibi istanbulda oluruz. tabiki kuyruk ve süpriz bir sorun çıkmazsa. ankarada arkadaşta var olmadı geceleriz öbür gün hal ederiz. ankarayı çoktandır görmek istemiştim kısmet buymuş.
dostum çıkma belgesinin aslını kayıt bürosu aldımı almadımı beni o konuda bilgilendirirsen memnun olurum.visoge61 yazdı:Arkadaşlar Sürekli Ankaraya Akrabanızı Falan Yollayın Yada Siz Gidin Halledin Başka Türlü İşiniz Uzar. Benim En Sonunda Bir Akrabam Akşama Kadar Uğraştı Ve Halletti Şükürler Olsun. Yarın Çıkma Belgemi Alıp Direk Üniversiteme Gideceğim Darısı Hepinizin Başına...