AÖL den MAÖL GEÇİS
AÖL den MAÖL GEÇİS
Arkadaşlar aöl den maöle geçsem kredide bi düşüş olurmu okul uzarmı bilgisi olan varsa yardımcı olsun
-
Re: AÖL den MAÖL GEÇİS
Alan kredin varsa iptal olur ve 3 yıl zorunlu akşam dersleri görmek zorunda kalırsınyusuf12 yazdı:Arkadaşlar aöl den maöle geçsem kredide bi düşüş olurmu okul uzarmı bilgisi olan varsa yardımcı olsun
Bence böyle bir şey yapma arkadaşımın dediği gibi alan derslerinin kredileri iptal olur.yusuf12 yazdı:Arkadaşlar aöl den maöle geçsem kredide bi düşüş olurmu okul uzarmı bilgisi olan varsa yardımcı olsun
Ayrıca üç yıllık zorunlu akşam eğitimlerine katılıp sınavlardan geçmek ve oradaki kredini tamamlamak zorundasın.
Ama sana şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Liseyi bitirdikten sonra sadece akşam okuluna kayıt olup bir bölüm seçerek
1 yılda meslek lisesi diploması alabilirsin. Tabiki üniversiteye yazılmamış olmak kaydı ile.
Tercih senin...
arkadaşlar maöl geciş yapmak istiyorum yapılıyormu alansız artık kayıtlar oluyormuş
- zeynepşahinn
- Yardımcı Uzman
evet alansız kayıt yapılıyor artık ben de alansız olarak geçiş yaptım ordan biliyorum 2.sınıf öğrencisiyim mesleki açıklise de hangi bölümü seçeceksin?yusuf34 yazdı:arkadaşlar maöl geciş yapmak istiyorum yapılıyormu alansız artık kayıtlar oluyormuş
Ne zaman birine güvenmeye kalksam geçmişim ensemden tutar ve fısıldar '' ne çabuk unuttun ''
Maöl geçsek okul zorunluluğu varmı hala varsa çekılcek çile deyil o iş