[MAOL] Yüz Yüze Eğitim Ek Sınavı Hakkında

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Ser
Çırak

[MAOL] Yüz Yüze Eğitim Ek Sınavı Hakkında

Mesaj gönderen Ser » 26 Ağu 2013, 03:57

Arkadaşlar yüz yüze eğitim için ek sınavda sorulan sorular her yerde aynı mı oluyor yani uzaktan eğitim için gireceğimiz sınav gibi toplu ve aynı sorular mı soruluyor? yoksa okul hocasının insiyatifine bağlı bir durum mu? istedikleri soruyu sorabilirler mi? eğer öyleyse ben nereye çalışacağımı nereden bileceğim.

Bilişim teknoloji bölümünde okuyorum ve "programlama temelleri 1" dersinden sınava gireceğim. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sınava girecek herkesin Allah yardımcısı olsun.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Re: [MAOL] Yüz Yüze Eğitim Ek Sınavı Hakkında

Mesaj gönderen hackerandkoch » 26 Ağu 2013, 04:02

kardeşim senin iş karışık . genelde mezuniyet için girdiği için millet . hoca büyük ihtimal ya kolay sorar yada yardımcı olur merak etme sen .
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

Ser
Çırak

Mesaj gönderen Ser » 26 Ağu 2013, 04:13

Benim zaten mezun olmama 1 sene var ama yinede hem uzaktan hemde alan derslerinin sınavlarına gireceğim, özellikle alan dersinden geçmem gerekiyor, başlayacağımız dönem zorunlu stajım başlıyor ve ben 1 dönem boyunca haftada 1 gün okula gitmek zorunda kalacağım, staj yapacağım iş yeri sıkıntı çıkarabilir, bu fırsatı değerlendirmem gerek, ama sınava nasıl çalışacağım bilemiyorum.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 26 Ağu 2013, 04:18

Ser yazdı:Benim zaten mezun olmama 1 sene var ama yinede hem uzaktan hemde alan derslerinin sınavlarına gireceğim, özellikle alan dersinden geçmem gerekiyor, başlayacağımız dönem zorunlu stajım başlıyor ve ben 1 dönem boyunca haftada 1 gün okula gitmek zorunda kalacağım, staj yapacağım iş yeri sıkıntı çıkarabilir, bu fırsatı değerlendirmem gerek, ama sınava nasıl çalışacağım bilemiyorum.
kanka maöl sistemi farklı biraz . aölde olsa . çıkmış sorulara bak derimde . git bir hocayla konuş . sor . yani maölden mezun olan arkadaşlarımız var sitede onlar bi el atsın .
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

Ser
Çırak

Mesaj gönderen Ser » 26 Ağu 2013, 04:45

Okula gittim, sadece kayıt yapan müdür yardımcısı vardı hoca okulda yokki soru sorayım, internette de bulamadım programlama temelleri 1 dersi ile ilgili not.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 26 Ağu 2013, 04:51

Ser yazdı:Okula gittim, sadece kayıt yapan müdür yardımcısı vardı hoca okulda yokki soru sorayım, internette de bulamadım programlama temelleri 1 dersi ile ilgili not.
hangi programlama dilleri var . konuları atsana bi kardeşim
Resim
MEZUN

Ser
Çırak

Mesaj gönderen Ser » 05 Eyl 2013, 06:21

75 puan ile dersten geçtim alttan dersim kalmadı çok şükür, okula gitmek zorunda kalmayacam. :mrgreen: :mrgreen:

“Sınavlar” sayfasına dön