2. EK SINAV YAPILIYOR !!!
Re: 2. EK SINAV YAPILIYOR !!!
Muhammed kardeş bugun (HEM)gitti 2 .bi ek sınavın olması söz konusu olamaz dedi her yıl 1 ek sınav hakkının verıildini soledi
Ya sen onlara ne bakıyorsun kardeşim. AOL resmi facebook sayfasından yapılan bir duyuru bu.yusuf12 yazdı:Muhammed kardeş bugun (HEM)gitti 2 .bi ek sınavın olması söz konusu olamaz dedi her yıl 1 ek sınav hakkının verıildini soledi
Daha resmi açıklama yapılıp halk eğitimleri gönderilmedi. Sen gönlünü ferah tut takipte ol sadece.
Halk eğitim'lerdeki dinazor kafalı adamları ne zaman ayıklıcaklar bilmiyorum... :/
İşşalah bir koşul aramazlar herkez girer :bol 30 krediler
147 ve HEM bildiğin etkisiz elemanlar. Sen aöl sitesinde ne görüyorsan onlarda sana aynısını diyorlar çünkü onlarında fazla bir yetki alanı yok. Ama Muhammed'in dediği doğru 2. ek sınavla ilgili aöl'nin face hesabından bakabilirsin real hesaptır. Gün içinde veya yarın facede yazan yazının aynısını aöl sitesinde görebilirsiniz hatta şuan baktımda orta şeritte geçen haber kaynağı durmuş demek ki düzenleme yapılıyor. Yeni bir yazı yayınlıcaklar.yusuf12 yazdı:Muhammed kardeş bugun (HEM)gitti 2 .bi ek sınavın olması söz konusu olamaz dedi her yıl 1 ek sınav hakkının verıildini soledi
Mezun / Genel Kültür Alanı
Valla benim dönemim tutuyor. Maol'den yüzyüze eğitimi de tamamladım.
Kredi şartı koşarlarsa 30'un altında o zaman patlarım işte. Şöyle bi 40 kredi altı derslerse süper olcak.
Aralık'ta mezun bu adam
Kredi şartı koşarlarsa 30'un altında o zaman patlarım işte. Şöyle bi 40 kredi altı derslerse süper olcak.
Aralık'ta mezun bu adam

Akıllı insanları seviyorum yahatta şuan baktımda orta şeritte geçen haber kaynağı durmuş demek ki düzenleme yapılıyor. Yeni bir yazı yayınlıcaklar.

sistemden mesajlar gelmişti facebook sayfalarına itibar etmeyin diye aol resmi siteyi bekleyin.
Hangi sistem o ya ? Facebook sayfasını bizzat osman hoca yönetiyor...enderun yazdı:sistemden mesajlar gelmişti facebook sayfalarına itibar etmeyin diye aol resmi siteyi bekleyin.
öğrenci giriş denen gizli oda 

Canım kardeşmi o facebook'ta dershanelerin yada öğrencilerin açtığı farklı sosyal platformlardan bahsediyor.enderun yazdı:öğrenci giriş denen gizli oda
Takip etmen gereken sayfa budur.
https://www.facebook.com/pages/Meb-A%C3 ... 00?fref=ts
tamam muhammed ekledim. teşekkürler
enderun yazdı:tamam muhammed ekledim. teşekkürler

Hocam benim 109 kredim var.Acaba 2.ek sınav'a girebiliyor muyum ?Muhammedkaya yazdı:enderun yazdı:tamam muhammed ekledim. teşekkürler
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.