8.dönem 1.ek sınav'a girmiştim zaten.Muhammedkaya yazdı:Aol'de okuduğun ve toplam dönemin nedir ?
2. EK SINAV YAPILIYOR !!!
Re: 2. EK SINAV YAPILIYOR !!!
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
Eğer kredi uygulaması yaparlarsa yani belirli kredinin altındakiler girecek derlerse o zaman kredine bakıp tutuyor mu tutmuyor mu bakarsın.CihadRap yazdı:8.dönem 1.ek sınav'a girmiştim zaten.Muhammedkaya yazdı:Aol'de okuduğun ve toplam dönemin nedir ?
Yok eğer dönem usulu yaparlarsa dönemin mezuniyete uygun o zaman girersin.
Ama sen her türlü sınav hakkı resmi açıklama yapılınca sistemden ek sınav hakkı kısmında girip giremeyeceğine bi bak halk eğitimi yokla.
Benim ilk sınavda hakkım yok gibi gözükürken bi baktım ki hakkım çıktı.
Umarım erken açıklanır çok merak ediyorum şu an.Muhammedkaya yazdı:Eğer kredi uygulaması yaparlarsa yani belirli kredinin altındakiler girecek derlerse o zaman kredine bakıp tutuyor mu tutmuyor mu bakarsın.CihadRap yazdı:8.dönem 1.ek sınav'a girmiştim zaten.Muhammedkaya yazdı:Aol'de okuduğun ve toplam dönemin nedir ?
Yok eğer dönem usulu yaparlarsa dönemin mezuniyete uygun o zaman girersin.
Ama sen her türlü sınav hakkı resmi açıklama yapılınca sistemden ek sınav hakkı kısmında girip giremeyeceğine bi bak halk eğitimi yokla.
Benim ilk sınavda hakkım yok gibi gözükürken bi baktım ki hakkım çıktı.
O heyecan herkeste var. Umudumuz 1 ek sınav şartlarının yeniden uygulanması yönünde...
Aynen çok güzel olur yaMuhammedkaya yazdı:O heyecan herkeste var. Umudumuz 1 ek sınav şartlarının yeniden uygulanması yönünde...

Ben maol öğrencisiyim yüz yüze eğitimim bitti ama bennim çok kredim varCihadRap yazdı:Aynen çok güzel olur yaMuhammedkaya yazdı:O heyecan herkeste var. Umudumuz 1 ek sınav şartlarının yeniden uygulanması yönünde...Senin kaç kredin vardı hocam?

Sınava girmeden önce toplam 176'dı. Sınavdan sonra 212 ile 206 arası bir şey olacak allahın izni ile.
bu sınavdada 16 derslik bir sınava girersem sadece 3 tane zorunlu dersim kalacak onlarıda aralıkta verip mezunum inşallah.
Bizim toplam kredimiz 240 olması gerekiyor.
Allah gönlüne göre versinMuhammedkaya yazdı:Ben maol öğrencisiyim yüz yüze eğitimim bitti ama bennim çok kredim varCihadRap yazdı:Aynen çok güzel olur yaMuhammedkaya yazdı:O heyecan herkeste var. Umudumuz 1 ek sınav şartlarının yeniden uygulanması yönünde...Senin kaç kredin vardı hocam?
Sınava girmeden önce toplam 176'dı. Sınavdan sonra 212 ile 206 arası bir şey olacak allahın izni ile.
bu sınavdada 16 derslik bir sınava girersem sadece 3 tane zorunlu dersim kalacak onlarıda aralıkta verip mezunum inşallah.
Bizim toplam kredimiz 240 olması gerekiyor.

-
büyük ölçüde hazırlıklar tamam herkes heyecanla pazatesi gününü beklesin şimdiden hayırlı olsun 

tamam da 2. ek sınav soruları yine 1.ek sınavdaki gibimi olacak acaba