okulla görüştüm 2 ek sınav tarihi !!!
okulla görüştüm 2 ek sınav tarihi !!!
22 eylül pazar ankara da dediler herkeze hayırlı uğurlu olsun . Az önce telefon görüşmesi yaptım resmi duyuru 2 gün içersinde yapılacakmış !!!!
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
Re: okulla görüştüm 2 ek sınav tarihi !!!
Kimler katılıyormuş? 8 dönem üzeri katılabiliyor mu?runo55 yazdı:22 eylül pazar ankara da dediler herkeze hayırlı uğurlu olsun . Az önce telefon görüşmesi yaptım resmi duyuru 2 gün içersinde yapılacakmış !!!!
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
Kimi aradında sölediler sana kardeşim onu soraydın dönem şartı varmı diye
hadi yine iyisniz istediğiniz oldu hayırlı olsun 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
dönem 8 kaplasın bulgarıstanda olsun gideriz sınava
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ya ama 15 eylüül üniversite başlıyor arkadaşlar napcanız ?_ çoğu ünversite o tarihte başllıcak
2.yerleştırme denen bişi var 1 kasıma kadar üniyi takanmı var burda adamlar lise bitirip mezun olmasına bakıor üni kazanmak artık cok kolay
Ankarayi okulu aradim sordum sartlar sinirli olacak dediler cok detayli bi aciklama vermediler .
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
kredi sınırlaması olursa yandık olmassa cok iyi olur
ya şöyle 35-40 kredi ve altındaki herkes girebilir diye bi açıklama bekliyorum 
Yada en güzeli 1. ek sınav gibi iki oturum olsun angara da olsun
3 Kadehi geçtiysen yan cebeci yan geliyom
E30'a biner yan yan gider aleme düşeriz teybi açar son ses ayar sincan'a gideriz.

Yada en güzeli 1. ek sınav gibi iki oturum olsun angara da olsun
3 Kadehi geçtiysen yan cebeci yan geliyom

E30'a biner yan yan gider aleme düşeriz teybi açar son ses ayar sincan'a gideriz.

muhammed 1 .ek sınav gibi olursa tadından yenmez kardeşim herkez kredi toplar daha erken biter su bitmedik açık lisemi okuyoz üniversitemi okuyoz anlamadık
Lise böyle biticekse üniversite 10 sene sürmesinyusuf12 yazdı:muhammed 1 .ek sınav gibi olursa tadından yenmez kardeşim herkez kredi toplar daha erken biter su bitmedik açık lisemi okuyoz üniversitemi okuyoz anlamadık

4 yıllık kazndıkmı kardeşim 2 yılda uzatma veririz biz 6 yılda mezun oluruz 

Valla bu sınava girebilirsem allahın izniyle kredimi tamamlamış sadece 3-4 sweaim kalacak zorunlu off offyusuf12 yazdı:4 yıllık kazndıkmı kardeşim 2 yılda uzatma veririz biz 6 yılda mezun oluruz

Dönem mönem kalmadı zaten

sen gene iyisin ben bu 2.ek sınavada girdimmi anca martta bitior biri yazmış uste 3.ek sınavda olcak bunlar alkollü gençler inanmayalım 1 dönemde 6 sınav olursa herkez bir yıl içinde okul bitirir bıraz mantık 2 zor açılırken 3 ü beklemekteyiz nedemek