EK SINAVLA MEZUN
EK SINAVLA MEZUN
EK SINAVLA DİREK MEZUNUM İNCELEME YOK DİPLOMAM NEZAMAN GÖNDERİLİR VE NEREYE GÖNDERİLİR? Mezun olduğuma dair belge alabilirmiyim?
Re: EK SINAVLA MEZUN
merhaba sonuçlar açıklanmadı ama ben şimdi girdim siteye bende mezun yazıyor kredimde tıpkı hesapladığım gibi 200 olmuşradko yazdı:EK SINAVLA DİREK MEZUNUM İNCELEME YOK DİPLOMAM NEZAMAN GÖNDERİLİR VE NEREYE GÖNDERİLİR? Mezun olduğuma dair belge alabilirmiyim?

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bndede direk mezun yazıyor sistem ne zaman kapancak peki diploma aldıktan sornamı
sistemde hata diyor açıklamada ise mezuniyet incelemesinde olan öğrenci vs vs çıkıyor.
mezun konumuna düşene kadar sisteme giremiyor muyuz ?
mezun konumuna düşene kadar sisteme giremiyor muyuz ?
demekki yeterli kredi olanlar otomatik mezun oluyo. ama sınavlar 9unda açıklanacak
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
hm inş. diploma notunada etki yapar sınav sonuçları inş. yaenderun yazdı:demekki yeterli kredi olanlar otomatik mezun oluyo. ama sınavlar 9unda açıklanacak

3.dönem sınavın sonra mezun oldum.diplomamı almadım. bnm sistem hala acık.diploma alınınca kapanıyor anlaşılan...Hayatmı'OdaNe yazdı:bndede direk mezun yazıyor sistem ne zaman kapancak peki diploma aldıktan sornamı