way be geometri 2 100 helal olsun bnde cografya 6 7 8 hepsi 100hackerandkoch yazdı:buda benimki arkadaşlar ....

way be geometri 2 100 helal olsun bnde cografya 6 7 8 hepsi 100hackerandkoch yazdı:buda benimki arkadaşlar ....
teşekkürler kankaHayatmı'OdaNe yazdı:way be geometri 2 100 helal olsun bnde cografya 6 7 8 hepsi 100hackerandkoch yazdı:buda benimki arkadaşlar ....tebrikler
hayırlı olsun mezuniyetin tebrik ederimmatias26 yazdı:66.90 ve 200 kredi ile tamamlamışım.Cloudyy yazdı:diploma puanın kaç?
teşekkürler sizin için de hayırlı olsun.elif işlek yazdı:hayırlı olsun mezuniyetin tebrik ederimmatias26 yazdı:66.90 ve 200 kredi ile tamamlamışım.Cloudyy yazdı:diploma puanın kaç?
sonuca bakılırsa matematiğin baya zayıfmış seninMuhammedkaya yazdı:bedia yazdı:tbrklerr
Bedia ezber sağlam olmuş dimi
elif işlek yazdı:sonuca bakılırsa matematiğin baya zayıfmış seninMuhammedkaya yazdı:bedia yazdı:tbrklerr
Bedia ezber sağlam olmuş dimi![]()
nasıl çözüyodun o işçi problemlerini aklım almıyor
elif işlek yazdı:vayy vay vay cevap anahtarına baktın demi![]()
yoksa birine mi çözdürdün soruları![]()
ya ben çözemiyorum şu işçi problemlerini bir soruyu çözmek en az 5 dakikamı alıyor ve farklı soru tipleri geldimi kafam karışıyor
hımm şimdi anladım neyse çözemedğim soruları öyle yaparım artıkMuhammedkaya yazdı:elif işlek yazdı:vayy vay vay cevap anahtarına baktın demi![]()
yoksa birine mi çözdürdün soruları![]()
ya ben çözemiyorum şu işçi problemlerini bir soruyu çözmek en az 5 dakikamı alıyor ve farklı soru tipleri geldimi kafam karışıyor
Hayır kardeşim soruyu google'a yazarsan çözümünü de cevabını da söylüyor zaten