MEZUN OLDUM AMA...

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
lephaable

MEZUN OLDUM AMA...

Mesaj gönderen lephaable » 03 Eyl 2013, 01:28

merhaba arkadaşlar, ben de çoğunuz gibi 2 haftadır "mezuniyet incelemesinde" görünüyordum. bugün ankara'yı 234235432 kere arama çabalarımın bir tanesinde birine denk gelebildim sonunda. kadın bana ortalığın çok karışık olduğunu, ben öğrenci numaramı versem dahi o karışıklıkta benim dosyamı bulamayacağını söyledi. müdürlüğe üniversite kazandığıma dair bir kanıt belgesini fakslamam gerektiğini bu sayede işlemleri hızlandırabileceğini ekledi. dediği gibi yaptım ösym belgemi faksladım ve 3 saat gibi bi sürede sistemde MEZUN durumuna geldim.

ancak şöyle bi sıkıntı var. ben son sene geçmiştim açık öğretime. zorunlu derslerim trafik, din, dil anlatım falandı onları sınavlarda verdim. sırf yanlışlık çıkmasından korktugum için "zorunlu dersler" kısmını defalarca kontrol ettim yani. bugün MEZUN durumuna geldikten sonra zorunlu dersler kısmında 7.dönemin trafik dersini görünce de dumur oldum.

şimdi hem MEZUNum hem de zorunlu ders görünüyor. ki ben 7.dönemde yani 12.sınıfın 1.döneminde örgün eğitimdeydim. bu dersten de kalmadım. zorunlu olmasının imkanı yok.

Sistemin bi hatası olduğunu düşünüyorum. benzer durumu yaşayan varsa beni bilgilendirirse çok iyi olur. yarın çıkma belgemi alıp üniversiteme kayıt yaptırmaya gideceğim. olur da halk eğitimden "bak senin zorunlu dersin var" gibisinden bi laf duyarsam o kurumu da binayı da başlarına yıkarım çünkü son 1 haftam nerdeyse her gün ağlamakla geçti. hala mezuniyet incelemesinde görünen arkadaşlara da sabır diliyorum. işimiz devlet dairesine kaldığı zaman çaresiz durumda eli kolu bağlı beklemek zor. :(

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: MEZUN OLDUM AMA...

Mesaj gönderen kripton » 04 Eyl 2013, 06:29

Umarım işlerin yolunda gider ve üniversiteye kayıdını yaptırırsın.
Resim

yusuf12
Uzman

Mesaj gönderen yusuf12 » 05 Eyl 2013, 21:25

zorunlu ders olarak gorunuosa malesefkı universite için kayıtta bulunamassın ek sınav ıcın alo 147 yuklenmelisin

lephaable

Mesaj gönderen lephaable » 08 Eyl 2013, 08:20

yusuf12 yazdı:zorunlu ders olarak gorunuosa malesefkı universite için kayıtta bulunamassın ek sınav ıcın alo 147 yuklenmelisin
neyse ki sıkıntı olmadı sanırım benim de düşündüğüm gibi sistemden kaynaklı bi problemmiş :) üniversiteye kaydımı yaptırdım :)

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön