ÜNİVERSİTE
ÜNİVERSİTE
An itibariyle Gaziantep üniversitesine kaydı mı yaptırdım . Açık öğretim lisesindeyiz diye asla geleceğe karamsarlıkla bakmamalıyız umarım tüm açık öğretim liseli arkadaşlar da Üniversiteye kayıd yaptırırlar ..
Zafere Giden Yolda Çekilen Çile KUTSALDIR ..
'' MEZUN ''
'' MEZUN ''
Re: ÜNİVERSİTE
Amin cümlemize...bdt27 yazdı:An itibariyle Gaziantep üniversitesine kaydı mı yaptırdım . Açık öğretim lisesindeyiz diye asla geleceğe karamsarlıkla bakmamalıyız umarım tüm açık öğretim liseli arkadaşlar da Üniversiteye kayıd yaptırırlar ..
Tebrik ederim.
Hayırlı olsun. Ne bölümünü kazandınız?bdt27 yazdı:An itibariyle Gaziantep üniversitesine kaydı mı yaptırdım . Açık öğretim lisesindeyiz diye asla geleceğe karamsarlıkla bakmamalıyız umarım tüm açık öğretim liseli arkadaşlar da Üniversiteye kayıd yaptırırlar ..
Mezun / Genel Kültür Alanı
Turizm ve Otel İşletmeciliği
'' MEZUN ''
'' MEZUN ''
Ya ben bir şeyi merak ediyorum. Mesela ben elektronik bölümü okuyorum maol'de mezun olduğumda sıanvsız geçiş hakkında.
Bu sene mezun olacağımız için önceliğimiz bu sene mezun olan örgün öğrenciler ile aynı olacak değil mi ?
Bu sene mezun olacağımız için önceliğimiz bu sene mezun olan örgün öğrenciler ile aynı olacak değil mi ?
bir sorum olucak.çıkma belgesiylemi kayıt oldunuz eğer öyleyse belgenin aslını aldılar mı?bdt27 yazdı:An itibariyle Gaziantep üniversitesine kaydı mı yaptırdım . Açık öğretim lisesindeyiz diye asla geleceğe karamsarlıkla bakmamalıyız umarım tüm açık öğretim liseli arkadaşlar da Üniversiteye kayıd yaptırırlar ..
Hayır belgenin aslını almıyorlar.orada fotokopisini çekip geri veriyorlar.
benim aslını aldılar kimse demedi git fotokopisini çektir diye direk aldı. bi sıkıntıda ondan dolayı çıkıcak o zaman diploma çıkınca. diploma çıktığı zaman giderim sonradan fotokopisini çekerler geri verirler herhalde.melodi yazdı:Hayır belgenin aslını almıyorlar.orada fotokopisini çekip geri veriyorlar.
benımkınıde alacaklardı ama ben fotokopısını verdım dıplomamı bu belgeden alacağım dıye
'' MEZUN ''
'' MEZUN ''
bdt27 yazdı:An itibariyle Gaziantep üniversitesine kaydı mı yaptırdım . Açık öğretim lisesindeyiz diye asla geleceğe karamsarlıkla bakmamalıyız umarım tüm açık öğretim liseli arkadaşlar da Üniversiteye kayıd yaptırırlar ..
tebrik ederim.hayırlı olsun...

valla endişelendim şimdi umarım geri verirler. beni halk eğitim müdürü yanılttı sanırım, gerçeğini üniversiteye ver burdan aslı gibidir yaparız onunla gider alırsın diplomanı dedi.bdt27 yazdı:benımkınıde alacaklardı ama ben fotokopısını verdım dıplomamı bu belgeden alacağım dıye
Alman gerekir çünkü diplomanı alırken çıkma belgenin aslı ve bakaya yatırdığın 10 t dekontunu isteyecekler.ama endişelenme alırsın.