Kayıt ve Ders Seçimi Hakkında
Kayıt ve Ders Seçimi Hakkında
Merhaba arkadaşlar lise 3 ü bitirdim lise sonu açık lisede okuyacagım.
Seçeceğim dersleri sadece 7 ve 8. dönemden mı secebiliyorum?
henüz açıga geçiş yapmadım son gün 17 eylül 2013 diye biliyorum doğrumudur ?
Son olarak okuldan tastıkname almak uzun sürermi hemen veriyolar mı ? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Nasipse bu pazartesi gidip halledicem. Umarım sag salım işlerimi halleder aranıza gelmiş olurum..
Cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkürler. Forum sayesınde Aöl HAKKINDA merak ettiğim bütün soruları öğrendim.TEŞEKKÜRLER..
Son olarak okuldan tastıkname almak uzun sürermi hemen veriyolar mı ? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Nasipse bu pazartesi gidip halledicem. Umarım sag salım işlerimi halleder aranıza gelmiş olurum..
Cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkürler. Forum sayesınde Aöl HAKKINDA merak ettiğim bütün soruları öğrendim.TEŞEKKÜRLER..
Re: Kayıt ve Ders Seçimi Hakkında
Tastikname hakkında bilgim yok son günlere kalmadan hallet. Daha öncede yazmıştım ama buraya da yazayım. Eğer geçiş yaptığında "toplam dönemin" 7 yazarsa sadece 7. dönem ve alt dönem derslerini seçme şansın olur. Eğer "toplam dönemin" 8 yazarsa (ki bu ihtimal düşük) o zaman 8. dönem ve alt dönemlerden seçebilirsin.gökhan123 yazdı:Merhaba arkadaşlar lise 3 ü bitirdim lise sonu açık lisede okuyacagım.

Cevap için tesekkurler.
Tastikname hakinda bilgisi olan varmi?
Ve sınavlara nerede girecegimizi kendimiz mi seciyoruz? Aöl sınavlarina nerede giriyoruz?
Tastikname hakinda bilgisi olan varmi?
Ve sınavlara nerede girecegimizi kendimiz mi seciyoruz? Aöl sınavlarina nerede giriyoruz?
En son gökhan123 tarafından 09 Eyl 2013, 02:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Acemi
tastiknameyi hemen alırsın bi sıkıntı olmaz sadece bi kaç dakikanı alır o kadar yani ama yinede sen işlerini erken halletmeye bak
Tastikname kafami karistiriyordu. Icim rahatladi tesekkurlerBurhan1994 yazdı:tastiknameyi hemen alırsın bi sıkıntı olmaz sadece bi kaç dakikanı alır o kadar yani ama yinede sen işlerini erken halletmeye bak

en yakin zamanda gecis yapicam.
Aöl sınavlarına yaşadığın yerde giriyorsun. Adres olarak nereyi yazarsan. Ama gireceğin okulu sen değil sistem belirliyor.

kripton yazdı:Aöl sınavlarına yaşadığın yerde giriyorsun. Adres olarak nereyi yazarsan. Ama gireceğin okulu sen değil sistem belirliyor.
Buna çok sevindim. Eve yakın biyerde olmasi cok iyi olck benim icin.okulum ilcedeydi çunku.(Merkezde oturuyorum)gelis gidis sıkınti olckti sinavlar orda olsaydi. Açiga gecmemin bir sebebide bu zaten.
Artık geçis yaptigimda ders şeciminde sizden yardim bekliyorum

Ben ilde oturduğum için ilçe olayını hiç aklıma getirmeden yazdım cevabı. İlçelerde de giriliyor ama belki çok küçük ilçeler hariç olabilir. Şu linki bi tıkla http://www.aol.meb.gov.tr/sinav_merkezleri.asp ve oradan bulunduğun ili tıkla alt tarafta sınavın olduğu ilçeler görünüyor emin ol

Ben zaten ilde girmek istiyorum sınavlara.okulum ilçedeydi .sinavlara okudugum okulda girmek istemiyorum. Uzak oluyor yol.kripton yazdı:Ben ilde oturduğum için ilçe olayını hiç aklıma getirmeden yazdım cevabı. İlçelerde de giriliyor ama belki çok küçük ilçeler hariç olabilir. Şu linki bi tıkla http://www.aol.meb.gov.tr/sinav_merkezleri.asp ve oradan bulunduğun ili tıkla alt tarafta sınavın olduğu ilçeler görünüyor emin ol
Okulum ilçedeydi.gökhan123 yazdı:Ben zaten ilde girmek istiyorum sınavlara.okulum ilçedeydi .sinavlara okudugum okulda girmek istemiyorum. Uzak oluyor yol.kripton yazdı:Ben ilde oturduğum için ilçe olayını hiç aklıma getirmeden yazdım cevabı. İlçelerde de giriliyor ama belki çok küçük ilçeler hariç olabilir. Şu linki bi tıkla http://www.aol.meb.gov.tr/sinav_merkezleri.asp ve oradan bulunduğun ili tıkla alt tarafta sınavın olduğu ilçeler görünüyor emin ol
Ben ilde oturuyorum.Sınavlarin okulumla alakasi olmayacak deyil mi?
Yani yasadigim yere yakın bir okulda girebiliyorum?
Aadres olarak sen nereyi yazarsan orada girersin sınava. Sen tastiknameni alıp açık liseye kayıt olunca artık açık liseli olacaksın. Benim bildiğim bu şekilde.

Anladimkripton yazdı:Aadres olarak sen nereyi yazarsan orada girersin sınava. Sen tastiknameni alıp açık liseye kayıt olunca artık açık liseli olacaksın. Benim bildiğim bu şekilde.

Cevap için tesekkurler.