Mezun Arkadaşlar Diploma Notlarınız Kaç ?
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
Mezun Arkadaşlar Diploma Notlarınız Kaç ?
Ben Okula İlk Başladığımda Lise 2 1 Dönemden Ayrılmıştım .73 Kredi Vermişlerdi .... 2013-4 Mezun Oldum
Az Gibi Geldi Diploma Notum Merak Ettim Diploma Notum :65,87 yazıyor .
Sizlerinki Kaç ?????
Az Gibi Geldi Diploma Notum Merak Ettim Diploma Notum :65,87 yazıyor .
Sizlerinki Kaç ?????

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Re: Mezun Arkadaşlar Diploma Notlarınız Kaç ?
Kredi ve diploma puanı farklı şeyler. Kredi diploma puanını etkilemez. Bir dersi 45 ile geçmek yerine 90-100 le geçmek diploma puanı üzerinde etkilidir. Benim diploma puanım 82

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
yokmu başka mezun olan ??

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
kaç kredin vardı kardeşim ??bgmnly yazdı:benimde 66

MEZUN
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bnmde 79.,50 ama ek sınav sonçların notuda eklenseydi 83 olcaktı of offf
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
benimki az dimi kankaHayatmı'OdaNe yazdı:bnmde 79.,50 ama ek sınav sonçların notuda eklenseydi 83 olcaktı of offf

MEZUN
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
aman sağlık olsun napcazhackerandkoch yazdı:benimki az dimi kankaHayatmı'OdaNe yazdı:bnmde 79.,50 ama ek sınav sonçların notuda eklenseydi 83 olcaktı of offf

Diploma notumu yazmaya utanıyorum
72.80 önemsemediğim dersler yüzünden diploma notum çoooooook düştü

Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
-
- Acemi
Diploma Notu Üniversite İsteyenler İçin Ama Benim Gibi Polislik Düşünenler İçin Diploma Notu Bir İşe Yaramıyor Ham Puan Gerektiği İçin Polisliğe Onun İçin Fazla Sıkıntı Etmeyin Derim Ben...Ben Şahsen Sıkıntı Etmiyorum İsterlerse 50 Versinler Bana Ham Puan Lazım Burda Diploma Notu Diye Kafamı Ağrıtcağıma Ygs de 1 2 Mat Sorusu Çözerim Sizin Aldığınız Diploma Notundan Fazla Puan Gelir 

Arkadaşlar, Diploma notu 75-85 arası olan birinin üniversite puanına kaç puan eklenir bir bilgisi olan var mı?
Benim geçen yıl 82 diploma notuna 55 puan gelmişti ama biraz değişim oldu sanırım güncel rakamlar hakkında bilgim yok.

- elif işlek
- Uzman Doktor
75 dip notuna 45, 85 dip notuna da 50 puan ekleniyorbengeldim yazdı:Arkadaşlar, Diploma notu 75-85 arası olan birinin üniversite puanına kaç puan eklenir bir bilgisi olan var mı?
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
Teşekkürler 

-
- Çırak
ARKADAŞLAR 57 DİPLOMA NOTU GELMİŞ , ÜNİVERSİTE HAM PUANINA DİREK BU PUAN MI EKLENİYOR ?
MEZUN - SOSYAL BİLİMLER