Merhaba arkadaşlar ;
Ben maöl öğrencisiyim ve 3.dönem sınavları sonunda mezun olmam gerekiyordu.Sistemde hala kayıt yenileme yazınca ve yüzyüze eğitimi tamamladımı kısmında hayır yazınca bende yüzyüze eğitim gördüğüm okula gittim ve notlarımın sisteme işlenmediğini gördüm.Neyse bu durumu düzelttirdim ve şuanda mezuniyet incelemesinde görünüyorum.Bu arada üniversiteyi kazandım ve hala mezuniyet incelemesinde olduğum için kayıt yaptıramıyorum.
Benim sormak istediğim ben 3.dönem sonunda mezun olmam gerekiyordu ve ek sınavada girmedim çünkü vermem gereken bir ders yoktu.Maölün sitesinde ek sınava giren adaylar 1 kasıma kadar kayıt yaptırabilecekler yazıyor.Şimdi ben üniversiteye kayıt olabilecekmiyim 1 kasım benim içinde geçerlimi yoksa sadece ek sınava girenler içinmi geçerli ? Hala mezun olmayı bekliyorum .
Not:Sabahtan beri heryeri arıyorum ama kimseye ulaşamıyorum.
1 KASIM
Re: 1 KASIM
1 Kasım tüm öğrenciler için geçerlidir içinizi ferah tutun.
Meznuniyet inelemesinden geçmek için yapmanız gereken bir şey mi diye 147'yi arayın talep oluşturun.
Muhtemelen halk eğitim dosyalarınızı hala aol'e göndermemiş. Bira hızlı olmanız lazım..
Meznuniyet inelemesinden geçmek için yapmanız gereken bir şey mi diye 147'yi arayın talep oluşturun.
Muhtemelen halk eğitim dosyalarınızı hala aol'e göndermemiş. Bira hızlı olmanız lazım..
Valla su is yuzunden heryerimde yara cikti.
3 gun once bizzat dosyalarin pesine dustum senin evraklarini gonderdik dediler.Sanirim 16 eylulde baslicakmis incelemeler
3 gun once bizzat dosyalarin pesine dustum senin evraklarini gonderdik dediler.Sanirim 16 eylulde baslicakmis incelemeler
cakia yazdı:Valla su is yuzunden heryerimde yara cikti.
Takip etmeyi ihmal etme üstelemezsen mağdur olursun :/