2.EK SINAV'DA SADECE 2013 DÖNEM SORULARI MI ÇIKAR YOK SA GEÇ
2.EK SINAV'DA SADECE 2013 DÖNEM SORULARI MI ÇIKAR YOK SA GEÇ
2.EK SINAV'DA SADECE 2013 DÖNEM SORULARI MI ÇIKAR YOK SA GEÇMİŞ YIL SORULARINI'MI ÇALIŞMALI.
Oysa defalarca sormuşlardı, büyüyünce ne olacaksın diye; "mutlu" diyemedik. Çünkü, çocuktuk; akıl edemedik.
Re: 2.EK SINAV'DA SADECE 2013 DÖNEM SORULARI MI ÇIKAR YOK SA
Ikinci ek sinav sorulari 1. Ek sinav sorularindan cok daha ayni yil icinde cikmis sorulara benze GENELDE.vividdd yazdı:2.EK SINAV'DA SADECE 2013 DÖNEM SORULARI MI ÇIKAR YOK SA GEÇMİŞ YIL SORULARINI'MI ÇALIŞMALI.
Gecmis yillari cok inceledim 15 taneden fazla ayni sorunun ciktigini dahi gordum.

Tabi bu onlarin elinde isterlerse yeni soru uretirler fakat sanmiyorum oyle sadistlik yapacaklarini

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Velhasıl kelam 3.dönem sorularından mı cıkar dıyorsun arkadasım?epidoras yazdı:Ikinci ek sinav sorulari 1. Ek sinav sorularindan cok daha ayni yil icinde cikmis sorulara benze GENELDE.vividdd yazdı:2.EK SINAV'DA SADECE 2013 DÖNEM SORULARI MI ÇIKAR YOK SA GEÇMİŞ YIL SORULARINI'MI ÇALIŞMALI.
Gecmis yillari cok inceledim 15 taneden fazla ayni sorunun ciktigini dahi gordum.
Tabi bu onlarin elinde isterlerse yeni soru uretirler fakat sanmiyorum oyle sadistlik yapacaklarini
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
Bu yıl içerisinde yapılan tüm sınavlardan sorular çıkacaktır.CihadRap yazdı:Velhasıl kelam 3.dönem sorularından mı cıkar dıyorsun arkadasım?epidoras yazdı:Ikinci ek sinav sorulari 1. Ek sinav sorularindan cok daha ayni yil icinde cikmis sorulara benze GENELDE.vividdd yazdı:2.EK SINAV'DA SADECE 2013 DÖNEM SORULARI MI ÇIKAR YOK SA GEÇMİŞ YIL SORULARINI'MI ÇALIŞMALI.
2. Ek sınavda çıkan soruların önceki sınavda çıkan sorulardaki şıkların yeri dahi değiştirilmediğini biliyorum.
Bu yıl içerisinde 3 ana sınav olmakla birlikte 1 ek sınav yapıldı. Bu da 60-80 soru yapar. 5 Ders için sınava girecekseniz 300 soruyu gözden geçirmeniz lazım.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali