Arkadaşlar bugün kayıt yenileme yaptım tekrar şuanda sistemde daha önce muaf dersler arasında gördüğüm matematik -1 dersi 6 kredi olarak tekrar zorunlu derslerim arasında gözüküyor.
Ayrıca matematik-2 de muaf değildim ama oda 4 kredi olmasına rağmen 6 kredi olarak gözüküyor :/
Nedir bu iş anlamadım anlayan varsa anlatabilir mi ?
Muaf Olduğum Ders Tekrar Geldi
Re: Muaf Olduğum Ders Tekrar Geldi
Neymiş bu ya herkes 'Muaf olduğum ders tekrar geldi' diyo. Bende yarın kayıt yenilicektim. Ankara sınavından sonra halledeyim bari de bu kaos ortamında yanmıyım bende ve Umarım eski haline döner dersleriniz koyar adama tekrar matematik sınavına girmek.
Giriş, gelişme, sonuç:
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
Bende araştırdım birazda herkezin sorunu aynı derste mat 1 ve 2 düzeltirler büyük ihtimalle sadece muaf olanlar değil normal geçenlerdede aynı problem var.Ortalık çok karıştı hakikaten
Kayit yenileme olaylari yuzundei oluyo bu karisiklik
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Osman hoca'ya özelden sordum. Problem giderilmeye çalışılıyormuş şuanda çalışmaların sürdüğünü söyledi.
-
- Acemi
İnşallah Düzelir Kardeşim Bende Kayıt Yenilemeyi Sınavdan Sonra Yapıcam Son 22 Kredi İnşallah Bu Sınavda Biterde Bi Daha Uğraşmam Bişeyle 

cıks ek sınavların yüzündenserena yazdı:Kayit yenileme olaylari yuzundei oluyo bu karisiklik

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Muhammedkaya yazdı:Arkadaşlar bugün kayıt yenileme yaptım tekrar şuanda sistemde daha önce muaf dersler arasında gördüğüm matematik -1 dersi 6 kredi olarak tekrar zorunlu derslerim arasında gözüküyor.
Ayrıca matematik-2 de muaf değildim ama oda 4 kredi olmasına rağmen 6 kredi olarak gözüküyor :/
Nedir bu iş anlamadım anlayan varsa anlatabilir mi ?
Sizin Muaf Olan Ders Gelmiş Geri.... Benim Geçtiğim Ders Geri Geldi... Matematik 1den Geçmiştim Ama Şimdi Zorunlularda... Anlamadım Gitti... Bu Dersten Yine mi Girecem Ben Yaaaa...
Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)