Merhaba Arkadaşlar ,
Benim Şuan Toplam Kredim 77 .
Aol Dönemim 3
Toplam Dönemim 7
Bu sene 3 sınava daha gireceğim ve toplam dönemim 8 in üzerinde olacak . Bakanlık genelde ek sınav atıyor bu sınava katılabilirmiyim yani 4.sınava ?
4.Sınava katılabilirsem tüm sınavlardan 30 aldıgımı varsayarsak 192 krediyi geçip okulu bitirebiliyorum sanırım . Ygs girip üniversite gitme şansım varmı ?
Ayrıca 4 sınavda 192 kredi yapamadım varsayalım . Bir dahaki dönemin 1.sınavında 192 krediyi geçip YGS Girebilirmiyim ?
Bu Şartlarda Mezun Olabilirmiyim ?
Re: Bu Şartlarda Mezun Olabilirmiyim ?
Yaşın Temmuz sınavı için uygunsa şansını deneyebilirsin tabi ki. Üniversite sınavlarına başvurmak için şartların tutuyor. Her sınavdan yüksek kredi alıp, ek sınavlarla mezun olma şansın elbet var. Zor olsa da, bu riske (üniversite sınavına) girmek istiyorsan neden olmasın?...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Re: Bu Şartlarda Mezun Olabilirmiyim ?
Yardımınız için teşekkürler fakat neden risk dediğnizi anlamadım . Bir kez mi girebiliyoruz ki ygs ye ?