Ve sınav sonuçlarıı :)
Ve sınav sonuçlarıı :)
Umarım 2 sınav sonra mezun olurum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
-
- Acemi
Re: Ve sınav sonuçlarıı :)
İnşallah Kardeşim Bende 3 Dersten Kalmışım 2 Tane Dersim 40 Notla 2sini Geçseydim Bitiyordu Son 3 Kredi Lazımdı
Ama Olsun Ya 1 Dönem Sonra Bende Mezunum

Allah gönlüne göre versin İnşallahBurhan1994 yazdı:İnşallah Kardeşim Bende 3 Dersten Kalmışım 2 Tane Dersim 40 Notla 2sini Geçseydim Bitiyordu Son 3 Kredi LazımdıAma Olsun Ya 1 Dönem Sonra Bende Mezunum

-
- İletişim:
Hayırlı olsun kardeşim buda benim sonuçlar 

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
-
- Acemi
Amin Kardeşim Cümlemize Bir An Önce Bitirmeyi Nasip Eylesin Sonra Üni. TabikiCihadRap yazdı:Allah gönlüne göre versin İnşallahBurhan1994 yazdı:İnşallah Kardeşim Bende 3 Dersten Kalmışım 2 Tane Dersim 40 Notla 2sini Geçseydim Bitiyordu Son 3 Kredi LazımdıAma Olsun Ya 1 Dönem Sonra Bende Mezunum

Çok iyiymiş kardeşimMurat94ztrk yazdı:Hayırlı olsun kardeşim buda benim sonuçlar

AminBurhan1994 yazdı:Amin Kardeşim Cümlemize Bir An Önce Bitirmeyi Nasip Eylesin Sonra Üni. TabikiCihadRap yazdı:Allah gönlüne göre versin İnşallahBurhan1994 yazdı:İnşallah Kardeşim Bende 3 Dersten Kalmışım 2 Tane Dersim 40 Notla 2sini Geçseydim Bitiyordu Son 3 Kredi LazımdıAma Olsun Ya 1 Dönem Sonra Bende Mezunum

Böyle yüksek puanları nasıl aldınız arkadaşlar. Çalışma tarzınız nasıldı. Sadece çıkmış sorulara mı çalıştınız?
Çıkmış testler'e çalıştım ben.Aynı zaman da Online testlere calıstım sadece gecemedıklerıme calısmadım sözel olmadıgı ıcın Akabinde cok ıyı degıl dostum sadece iyi. O iki dersi de verebilirdim ama veremedim.Arkadaşın ki on numaraAhmett12 yazdı:Böyle yüksek puanları nasıl aldınız arkadaşlar. Çalışma tarzınız nasıldı. Sadece çıkmış sorulara mı çalıştınız?

Adam 100-100 almış fullemiş helal walla =)
Bu ek sınavdı sanırım onun için geçmiş sınavlarda çıkan sorular çıkıyordu. Normal dönem sınavlarındada aynı sorular mı çıkıyor acaba?CihadRap yazdı:Çıkmış testler'e çalıştım ben.Aynı zaman da Online testlere calıstım sadece gecemedıklerıme calısmadım sözel olmadıgı ıcın Akabinde cok ıyı degıl dostum sadece iyi. O iki dersi de verebilirdim ama veremedim.Arkadaşın ki on numaraAhmett12 yazdı:Böyle yüksek puanları nasıl aldınız arkadaşlar. Çalışma tarzınız nasıldı. Sadece çıkmış sorulara mı çalıştınız?
Onda da bazen soruyorlar geçmiş sınavlardan kalma soruları.Ahmett12 yazdı:Bu ek sınavdı sanırım onun için geçmiş sınavlarda çıkan sorular çıkıyordu. Normal dönem sınavlarındada aynı sorular mı çıkıyor acaba?CihadRap yazdı:Çıkmış testler'e çalıştım ben.Aynı zaman da Online testlere calıstım sadece gecemedıklerıme calısmadım sözel olmadıgı ıcın Akabinde cok ıyı degıl dostum sadece iyi. O iki dersi de verebilirdim ama veremedim.Arkadaşın ki on numaraAhmett12 yazdı:Böyle yüksek puanları nasıl aldınız arkadaşlar. Çalışma tarzınız nasıldı. Sadece çıkmış sorulara mı çalıştınız?