Kredim tam durumum aktif
Kredim tam durumum aktif
Merhaba arkadaslar ben mesleki acik ogretim okuyorum suan 250 kredim var 115 normal 135 alan kredim var maol de baktim tutuyor yuz yuze egitimim tamam hic zorunlu dersim yok ben bir skinti olmasin diye kayit yenilemistim ondan olabilir mi? Nasil mezun olacagim
Re: Kredim tam durumum aktif
"Yüz yüze eğitimi tamamladı mı?" kısmı "evet" yazıyorsa, "zorunlu dersler" kısmında ders yoksa ve yine de mezun yazmıyorsa iki seçenek aklıma geliyor: Ya mezuniyet taramasında henüz sana sıra gelmedi, 147'yi arayıp bu süreci hızlandırabilirsin. Ya da bu sene değişen yönetmeliğe göre ortak ders kredisini tamamlama zorunluluğu 110 krediden 120'ye yükseldiği için ve senin ortak kredin de 115 olduğu için mezun olmamış olabilirsin. 5 kredi daha alman gerekebilir. Bunun için dediğim gibi Alo 147'ye danışabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk