3 Kredim Kaldı Ama Yardım Edin !!!
-
- Acemi
3 Kredim Kaldı Ama Yardım Edin !!!
Ders Seçimi Yaparken Aklıma Geldi Acaba 10 15 Krediye Ulaşıncaya Kadar Ders Seçsem mi Kafama Yatanları Geçebileceğim Dersleri Yoksa 3 Kredim Kaldığı İçin 5 Kredilik Filan Seçip Sadece O Derslere Çalışıp Geçsem mi Diyorum Ama Bazı Arkadaşlar Yazdığına Göre Kredi Düşürme Falan Filan Olmuş Ne Dersiniz Çok Kredilik Seçip Yüksek Kredi İlemi Bitiriyim Yoksa Tam Veya Bir Kaç Kredi Fazla İlemi Bitiriyim ?
Re: 3 Kredim Kaldı Ama Yardım Edin !!!
bence 10 kredilik 4-5 kolay derler sec güzel gecersinBurhan1994 yazdı:Ders Seçimi Yaparken Aklıma Geldi Acaba 10 15 Krediye Ulaşıncaya Kadar Ders Seçsem mi Kafama Yatanları Geçebileceğim Dersleri Yoksa 3 Kredim Kaldığı İçin 5 Kredilik Filan Seçip Sadece O Derslere Çalışıp Geçsem mi Diyorum Ama Bazı Arkadaşlar Yazdığına Göre Kredi Düşürme Falan Filan Olmuş Ne Dersiniz Çok Kredilik Seçip Yüksek Kredi İlemi Bitiriyim Yoksa Tam Veya Bir Kaç Kredi Fazla İlemi Bitiriyim ?

Hangisine kafan basıyorsa onu seç.
Seçtiğin derse de cok iyi çalış mezunsun inş
Seçtiğin derse de cok iyi çalış mezunsun inş

Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
-
- İletişim:
Bence Seçebildiğin kadar seç ama Sadece 5 kredilik çalış ne olur ne olmaz çalıştığından geçemezsin çalışmadığın atarsın tutar senin yararına olur hem ne kadar dersten geçersen diploma notuna o yansır.
-
- Acemi
Teşekkürler 9 Kredilik Seçtim Ama 1 2 Ders Daha Seçicem Tamam Olsun Garantiye Alalım İşimizi MEB'in Ne Yapacağı Belli Olmaz Kredimi Filan Düşürürler Bide Onunla Uğraşmıyım

benim son sınavda 3 kredim kalmıştı ben 14 kredilik ders seçtim ne olur ne olmaz diye
bence fazla kredi olsun ki geçmen garanti olsun.

Ya söyleyen, öğreten bilgin ol, ya dinleyen belleyen öğrenci, üçüncüsü olma.