diplomam ne kadar sürede gelir
diplomam ne kadar sürede gelir
evet arkadaşlar 2. ek sınav neticesinde elh. mezunum durumum mezuniyet incelemesi yazıyor tahmini olarak diplamam ne kadar sürede halkeğitim merkezime ulaşır ve ulaştığından nasıl haberim olacak bana bilgimi verilecek ?
- elif işlek
- Uzman Doktor
Re: diplomam ne kadar sürede gelir
tahmini olarak 2 ay gibi bir sürede gönderiliyormuş ama bu 4 aya kadar da çıkabiliyor
diplomanın gönderildiğini öğrenci girişi yaptığında mezunuiyet işlemleri kısmında görebilirsin onun dışında her hangi bir bilgi verilmiyor diye biliyorm
diplomanın gönderildiğini öğrenci girişi yaptığında mezunuiyet işlemleri kısmında görebilirsin onun dışında her hangi bir bilgi verilmiyor diye biliyorm
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
2-4 ay nedir ya neyin kafası bu. Zaten Aralık'taki sınavların sonuçlarını ta Şubat'ta açıklıyolar. Mart'ta YGS'ye gircez YGS sonuçları artık 1 haftada açıklanıyor, diploma o zamana kadar gelmiycekse nasıl diploma notu alcaz YGS'de?
- elif işlek
- Uzman Doktor
ygs başvuruları ocakta yapılıyor eğer şu an mezun isen o zamana kadar diploma gelir ayrıca diploma olmadan da ygs ye girebilirsin ve zaten diploma gelmeden de ygs puanına dip notunu ekliyorlarbengeldim yazdı:2-4 ay nedir ya neyin kafası bu. Zaten Aralık'taki sınavların sonuçlarını ta Şubat'ta açıklıyolar. Mart'ta YGS'ye gircez YGS sonuçları artık 1 haftada açıklanıyor, diploma o zamana kadar gelmiycekse nasıl diploma notu alcaz YGS'de?
ben 2 buçuk ayda aldım darısı alamayanların başına..
Ya söyleyen, öğreten bilgin ol, ya dinleyen belleyen öğrenci, üçüncüsü olma.
Aralık'ta mezun olacağım, aralık sınavının sonucu da ta Şubat'ta açıklanıyor. Yani Şubat'ta Diplomamı istiycem. Nisan ya da Mayıs gibi gelir. Diploma olmadan nasıl YGS'ye diploma notumu vericekler onu anlayamadım?elif işlek yazdı:ygs başvuruları ocakta yapılıyor eğer şu an mezun isen o zamana kadar diploma gelir ayrıca diploma olmadan da ygs ye girebilirsin ve zaten diploma gelmeden de ygs puanına dip notunu ekliyorlarbengeldim yazdı:2-4 ay nedir ya neyin kafası bu. Zaten Aralık'taki sınavların sonuçlarını ta Şubat'ta açıklıyolar. Mart'ta YGS'ye gircez YGS sonuçları artık 1 haftada açıklanıyor, diploma o zamana kadar gelmiycekse nasıl diploma notu alcaz YGS'de?
- elif işlek
- Uzman Doktor
diploma olmadan da ekleniyor ben yaklaşk iki ay önce mezn oldm daha diplomam gelmedi. nisan ayında yapılan ygs ye de girmiştm diploma olmadğı halde dip notunu eklemişlerdi o konuda sıkıntı olmaz sen ygs tercihlerine kadar çoktan mezn olmuş ve diplomanı almış olursun...bengeldim yazdı:Aralık'ta mezun olacağım, aralık sınavının sonucu da ta Şubat'ta açıklanıyor. Yani Şubat'ta Diplomamı istiycem. Nisan ya da Mayıs gibi gelir. Diploma olmadan nasıl YGS'ye diploma notumu vericekler onu anlayamadım?elif işlek yazdı:ygs başvuruları ocakta yapılıyor eğer şu an mezun isen o zamana kadar diploma gelir ayrıca diploma olmadan da ygs ye girebilirsin ve zaten diploma gelmeden de ygs puanına dip notunu ekliyorlarbengeldim yazdı:2-4 ay nedir ya neyin kafası bu. Zaten Aralık'taki sınavların sonuçlarını ta Şubat'ta açıklıyolar. Mart'ta YGS'ye gircez YGS sonuçları artık 1 haftada açıklanıyor, diploma o zamana kadar gelmiycekse nasıl diploma notu alcaz YGS'de?
Rahatladımdiploma olmadan da ekleniyor ben yaklaşk iki ay önce mezn oldm daha diplomam gelmedi. nisan ayında yapılan ygs ye de girmiştm diploma olmadğı halde dip notunu eklemişlerdi o konuda sıkıntı olmaz sen ygs tercihlerine kadar çoktan mezn olmuş ve diplomanı almış olursun...