Ders Seçiminde Kararsız Kaldım Yardım !
-
Ders Seçiminde Kararsız Kaldım Yardım !
2 tane ortak dersim kaldı onları seçtim ve bir kaç tane seçmeli ders seçtim toplam 10 kredilik ders seçtim.Bildiğiniz gibi 20 kredilik daha ders seçmem gerekiyor.Sizin ders seçme konusunda tavsiyeleriniz nelerdir mesela şu dersi seç çalışması daha kolaydır veya şu dersin konuları bilindik vs. gibi.. Yardımlarınızı bekliyorum.
Aşağıdaki dersler geçmiş olduğum dersler. Bunların dışında tavsiteleriniz nelerdir
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 5 ORTAK
FELSEFE - 1 ORTAK
TARİH 4 ORTAK
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1 ORTAK
TÜRK EDEBİYATI 3 ORTAK
TÜRK EDEBİYATI 4 ORTAK
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 6 ORTAK
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 8 ORTAK
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 2 ORTAK
DİL VE ANLATIM 5 ORTAK
DİL VE ANLATIM 6 ORTAK
DİL VE ANLATIM 7 ORTAK
DİL VE ANLATIM 8 ORTAK
TRAFİK VE İLK YARDIM BİLGİSİ 1 ORTAK
YABANCI DİL - 6 ORTAK
YABANCI DİL - 7 ORTAK
FELSEFE - 2 ORTAK
TÜRK EDEBİYATI 5 ORTAK
TÜRK EDEBİYATI 8 ORTAK
TRAFİK VE İLK YARDIM BİLGİSİ 2 ORTAK
YABANCI DİL - 8 ORTAK
Aşağıdaki dersler geçmiş olduğum dersler. Bunların dışında tavsiteleriniz nelerdir
FELSEFE - 1 ORTAK
TARİH 4 ORTAK
TÜRK EDEBİYATI 3 ORTAK
TÜRK EDEBİYATI 4 ORTAK
DİL VE ANLATIM 5 ORTAK
DİL VE ANLATIM 6 ORTAK
DİL VE ANLATIM 7 ORTAK
DİL VE ANLATIM 8 ORTAK
YABANCI DİL - 6 ORTAK
YABANCI DİL - 7 ORTAK
FELSEFE - 2 ORTAK
TÜRK EDEBİYATI 5 ORTAK
TÜRK EDEBİYATI 8 ORTAK
YABANCI DİL - 8 ORTAK
Re: Ders Seçiminde Kararsız Kaldım Yardım !
Al dil anlatımların hepsını cok sıkı gecmıs sorulara calıs umarım gecersın.yasarcan66 yazdı:2 tane ortak dersim kaldı onları seçtim ve bir kaç tane seçmeli ders seçtim toplam 10 kredilik ders seçtim.Bildiğiniz gibi 20 kredilik daha ders seçmem gerekiyor.Sizin ders seçme konusunda tavsiyeleriniz nelerdir mesela şu dersi seç çalışması daha kolaydır veya şu dersin konuları bilindik vs. gibi.. Yardımlarınızı bekliyorum.
FELSEFE - 1 ORTAK
TARİH 4 ORTAK
TÜRK EDEBİYATI 3 ORTAK
TÜRK EDEBİYATI 4 ORTAK
DİL VE ANLATIM 5 ORTAK
DİL VE ANLATIM 6 ORTAK
DİL VE ANLATIM 7 ORTAK
DİL VE ANLATIM 8 ORTAK
YABANCI DİL - 6 ORTAK
YABANCI DİL - 7 ORTAK
FELSEFE - 2 ORTAK
TÜRK EDEBİYATI 5 ORTAK
TÜRK EDEBİYATI 8 ORTAK
YABANCI DİL - 8 ORTAK
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
Secmeli dil anlatimlari sec yabanci dilin iyiyse eger secmeli yabanci dilleride sec varsa eger psikoloji turizm felanda secebilirsin.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
-
önerilerinizi göz önünde bulunduracağım teşekürler .. geçen sınavda seçmeli yabancı dil seçtim almanca çıktıCeros yazdı:Secmeli dil anlatimlari sec yabanci dilin iyiyse eger secmeli yabanci dilleride sec varsa eger psikoloji turizm felanda secebilirsin.

Almanca çıktı derken zaten seçmeli yabancı dil üç tane fransızca almanca ve ingilizce senin yabancı dilin hangisiyse kayıt olurken hangisini belirtiysen onu çözersin seçmeli diller kitapçıkta arka arkaya olur genelde karıştırmış olabilirsin.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
-
Karıştırdığımı zannetmiyorum . Sistemde hata olabilir mi acaba ?Ceros yazdı:Almanca çıktı derken zaten seçmeli yabancı dil üç tane fransızca almanca ve ingilizce senin yabancı dilin hangisiyse kayıt olurken hangisini belirtiysen onu çözersin seçmeli diller kitapçıkta arka arkaya olur genelde karıştırmış olabilirsin.
Ben yabancı dilim olarak ingilizceyi seçtim ama seçmeli yabancı dilde almanca geldi
Sisteme giriş yaptığınızda Bilgi Düzenlemeye tıklayın. Daha sonra Sınava Bölgesi İrtibat Merkezine tıklayın, hangi yabancı dilden sınava gireceğinizi öğrenin. Ancak Almanca ise değiştirme ihtimali var mı bilmiyorum.
Giriş, gelişme, sonuç:
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
Arkadasin dedigi gibi sayfandan bak yabanci diline sonra kayit oldugun yere gidip lise yada halk egitim ordan degistirtirebilirsin buyuk ihtimalle.
-
cemil.ksa yazdı:Sisteme giriş yaptığınızda Bilgi Düzenlemeye tıklayın. Daha sonra Sınava Bölgesi İrtibat Merkezine tıklayın, hangi yabancı dilden sınava gireceğinizi öğrenin. Ancak Almanca ise değiştirme ihtimali var mı bilmiyorum.
Yabancı dilim ingilizce seçili.Ceros yazdı:Arkadasin dedigi gibi sayfandan bak yabanci diline sonra kayit oldugun yere gidip lise yada halk egitim ordan degistirtirebilirsin buyuk ihtimalle.

Sanırım ben hata yaptım. Çünki soru kitapçığında seçmeli yabancı dillerden ingilizce , almanca ve fransızca aynı ders kodu ile verilmiş.Ben ders isimlerine bakmıyorum sadece kodlara bakarak sayfa çeviriyorum.Bu yüzden karışıklık oldu sanıyorum.Kodu görünce sayfa numarasını çevirdim ve almanca çıktı.

Sorunu çözdüğümüz iyi oldu ingilizcem iyi

Teşekürler arkadaşlar..