HZ MUHAMMEDIN HAYATI
HZ MUHAMMEDIN HAYATI
secmeli ders olarak sectim ama acik ogretim sayfasindan kitabi pdf indirecektim bulamadim
Re: HZ MUHAMMEDIN HAYATI
Aynen bende merak ediyorum acaba Hz.Muhammed (Sav.) Efendimizin hayatından geniş çapta mı soracaklar savaşlar vs.
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
dersi secti ama kitab yok acikogretim sayfasindan indirecektim bulamadim bulan arkadaslar varmi veya halk eigtimlerde kitap varmi
Kitap dağıtım merkezlerinde bulmanız şans olur diye düşünüyorum. Zira yeni eklenen bir ders olduğu için kitap dağıtımları yapılmamıştır diye tahmin ediyorum. Bende sırf bu yüzden bu dönem seçmemiştim zaten. Hiç olmazsa gelecek dönem çıkmış sorulardan hallederim diye düşündüm.
Giriş, gelişme, sonuç:
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
bende seçtim bu dersi zor olmasa gerek kitap arayan arkadaşlar nete yazarsınız peygamberimizin hayatı ile ilgili bilgi çok sorularda hayatıyla ilgili olacağına göre 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
yani onu bizde dusunduk ama acik ogretimin kendi kitabi olsa nerden nereye kadar sorumluyuz onu bilsek...yoksa HZ Muhammedin hayati cok genis kapsamli en azindan internet sayfalarina kitap olarak yukkleselerrpskolog yazdı:bende seçtim bu dersi zor olmasa gerek kitap arayan arkadaşlar nete yazarsınız peygamberimizin hayatı ile ilgili bilgi çok sorularda hayatıyla ilgili olacağına göre
nerden nereye derken ilk 1. olduğu için konu çok geniş olmaz bence 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
bende sectim 1-2-3-4 19 kredim kadı mezun icin ve gecebilecegimi düşündügüm icin sectim secmelfi felsefe 1-2 secmeli din 1-2 edebiyat 6 ve dilanlatım 8 20 kredi ediyor. ben tabiki 30 kredi sectim inşallah bitecek 

SON 19 İNŞALLAH ARALIK 2013 TE NEZUN
ama yinede acik oretim kitabindna calismak en iyisidir bence cunki kitaptan sorumlusunpskolog yazdı:nerden nereye derken ilk 1. olduğu için konu çok geniş olmaz bence
Ben de kolaydır diye bu dersi aldım. Kitabını alan arkadaşlar olursa konuları buraya yazarlarsa güzel olur.
Hz. Muhammed'in Hayatı dersi malum çok yeni bir ders. Dolayısıyla e-kitap formatında AÖL sitesinde bulunmayabilir henüz. Ama örgün okullarda okutulan bu dersi tabletler için PDF formatına da çevirmişlerdir. Belki internetten e-kitaplarına ulaşılabilir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
internette var ama 1-2-3-4 karşılıgı kaca geliyor 9-10 var nette genelde 9 var ortaokullarda verilen bi ders
SON 19 İNŞALLAH ARALIK 2013 TE NEZUN
http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyurua ... sp?ID=8947
Burada İlköğretim için Hz.Muhammed'in Hayatı dersi var, içindeki konulara baktım AOL'de de büyük ihtimal hatta %100 aynı konulardan sorulur çünkü böyle bi dersin konusu değişmezdir, yani değiştirip ne sorabilirler ki? bellidir zaten konular. Ben burdakine bakıcam siz de bakın geçersiniz
Burada İlköğretim için Hz.Muhammed'in Hayatı dersi var, içindeki konulara baktım AOL'de de büyük ihtimal hatta %100 aynı konulardan sorulur çünkü böyle bi dersin konusu değişmezdir, yani değiştirip ne sorabilirler ki? bellidir zaten konular. Ben burdakine bakıcam siz de bakın geçersiniz