mezunmu ? değilmi ?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
melek81

mezunmu ? değilmi ?

Mesaj gönderen melek81 » 04 Eki 2013, 00:57

Merhaba
196 kredim vardı geometri 2 dersiden kaldım kayıt yenıledim ordakı gorevli bana mezunsun dedi ama bana bir belge gelmedı mesaj olarak yanı ortak dersim var geometri olarak oda kaldırılmıs.ne yapmam lazım simdiden tskler....

emrahk
Onursal Üye

Re: mezunmu ? değilmi ?

Mesaj gönderen emrahk » 05 Eki 2013, 02:29

Toplam kredin 192, dönemin 8 ve zorunlu ders bölümü de boşsa mezun olmalısın. Eğer sistemde hala "mezun" veya "mezuniyet incelemesinde" yazmıyorsa Alo 147'yi arayıp danışmanda yarar olacaktır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

melek81

Re: mezunmu ? değilmi ?

Mesaj gönderen melek81 » 07 Kas 2013, 20:58

Merhaba geometri 2 ortak ders kaldı ve kayıt yenileme yaptırtıktan sonra ders secimi yaparken ortak ders yok diyor ve gepmetri 1 ve 2 matematik dersin icine girdi oyuzden ortak ders yok diyor bide mezun olmadıgımıda gosteriyor kredim de tamam.Halk egitime gittim durumu anlattım oda tekrar 1 ders icin sınava gir yeter dedi daha sonra otomatik olarak ders eklediler.Simdi ben butun derslerden sınava mı girecem yoksa 1 ders icin sinava mı girsem yetermı? sasırdım ya lutfen bilgi verirseniz sevinirim simdiden tskler...

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön