muaf olma ne demek ne yapmam lazım
muaf olma ne demek ne yapmam lazım
arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. ben yeni kayıtım. yeni geçtim açık liseye. şimdi durumum aktif olmuş bilgilerime bakıyordum. muaf olduğum 2 ders var. matematik 1 ve matematik 2. bunlardan toplam 12 kredi geliyormuş ve ben şu an muafım. şimdi ne yapmam gerekiyor? bunları vermezsem ne olur, vermek zorunda mıyım? bu yıl matematik seçmezsem istediğim bölüme girmekte sıkıntı çekmem değil mi? bir de ortak dersler ve zorunlu dersler var. zorunluları yazmak zorundayım ama ortakları seçmek zorunda mıyım?
Re: muaf olma ne demek ne yapmam lazım
Kardeş muaf olmak o dersten kurtuldn demek zaten.Yani Bütün derslerı geçmeye bak sen.Özellikle zorunlu derslerden başla ki ilerde sorun olmasın.
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
ha tamam çok teşekkür ederim. anladım.
bir şey daha sormak istiyorum seçtiğim derslerin bazılarının yanında oturum 3 diyor bazılarında 1 ve 2 bu ne demek? yani 1 2 ye aralıkta gireceğim diğerlerine başka tarihte mi? anlamadım pek
bir şey daha sormak istiyorum seçtiğim derslerin bazılarının yanında oturum 3 diyor bazılarında 1 ve 2 bu ne demek? yani 1 2 ye aralıkta gireceğim diğerlerine başka tarihte mi? anlamadım pek
Yok alakasız. O oturum onemsız bişey.Yani 3. oturum pazar günü olacak. 2. ve 1. oturum ise cumartesi.
aa tamam anladım teşekkür ederim.
Rica ederim dostum soru sormak istediğinde hep buralardayım